Accident Milano. Cine este Dan Petrescu, despre care Ion Ţiriac spunea că e cu adevărat cel mai bogat dintre români

Foto Pexels
Foto Pexels

Dan Petrescu, miliardarul despre care Ion Ţiriac spunea că este cu adevărat cel mai bogat dintre români, ar fi murit duminică, în accidentul aviatic de la Milano, potrivit presei internaționale. 

Dan Petrescu era foarte discret, existând puține fotografii cu el.

Potrivit Pro TV, una dintre firmele sale se ocupa de închirierea maşinilor, dar omul de afaceri activa în domeniul imobiliar. Avea mai multe terenuri pe care le-a închiriat celor mai cunoscute lanţuri de hypermarketuri din România. De pe urma lor, încasa chirii imense. Miliardarul deţinea şi mai multe spaţii comerciale.

Conform Antena 3, Dan Petrescu lasă în urmă o avere de 3 miliarde de euro, mai multe proprietăți, inclusiv în Monaco, unde era rezident, și afaceri pe care momentan nu se știe cine le va continua. În ciuda averii considerabile, era un om modest, aeronava privată fiind o achiziție recentă. 

Ion Ţiriac a declarat, în repetate rânduri, că Petrescu este cel mai bogat român. Imobiliarele în principal au constituit baza cea mai mare a averii sale.  

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Milano: Posibilele cauze ale prăbușirii avionului unde un afacerist român a murit. Pilotul Osiceanu vorbește despre marile probleme care au dus la tragedie

MAE despre avionul prăbușit la periferia orașului Milano: Printre morți, doi români cu dublă cetățenie

Printre persoanele decedate în accidentul aviatic de duminică, de la periferia orașului Milano, se află doi cetățeni români cu dublă cetățenie, anunță Ministerul Afacerilor Externe.

Ministerul Afacerilor Externe, prin Consulatul General al României la Milano, s-a autosesizat în urma informațiilor publicate de presa italiană cu privire la prăbușirea unui avion de mici dimensiuni la periferia orașului Milano și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile italiene pentru a obține informații referitoare la cetățenia și identitatea persoanelor afectate.

Potrivit informațiilor comunicate de autoritățile italiene reprezentanților oficiului consular, din cercetările efectuate până la acest moment rezultă că printre persoanele decedate se află doi cetățeni români, cu dublă cetățenie.

Totodată, oficiul consular nu a primit, până la acest moment, solicitări de asistență consulară cu privire la acest incident.

Consulatul General al României la Milano continuă dialogul cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară, conform competențelor legale, inclusiv cu privire la procedurile specifice, respectiv facilitarea repatrierii corpurilor neînsuflețite și eliberarea certificatelor de deces.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel