Accident în lanț. Șase mașini implicate

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă, după ce şase autoturisme care se deplasau luni pe DN 6 în direcţia Bucureşti au intrat în coliziune în dreptul localităţii Gorneni, judeţul Giurgiu. 

"În această după-amiază poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină pe DN 6 în satul Gorneni, comuna Iepureşti, după ce şase autoturisme care se deplasau în acelaşi sens de mers, cu direcţia Bucureşti, au intrat în coliziune, iar o tânără în vârstă de 19 ani, pasager într-unul dintre autoturisme, a fost rănită uşor şi a suferit un atac de panică", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache. 

El a precizat că poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au constatat că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă între autoturisme şi au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

La faţa locului a intervenit şi un echipaj al ISU Giurgiu cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda Mihăileşti, care a asigurat zona şi a sablat carosabilul, deoarece au existat scurgeri de carburant. 

Aproximativ o oră, pe timpul cercetărilor, circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers, participanţii la trafic fiind direcţionaţi către drumurile alăturate, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel