Accident Ialomița. Victime aduse cu elicopterul în București. Tânără de 19 ani, în stare gravă

Accident deosebit de grav în Ialomița
Accident deosebit de grav în Ialomița

Victime ale gravului accident de circulație, produs în această dimineață în Ialomița, au fost aduse în București cu elicopterul. 

UPDATE: La Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală a ajuns o a patra victimă a accidentului grav produs în această dimineață în județul Ialomița. Este vorba despre o femeie în vârstă de 51 de ani. Aceasta are o fractură de coloană, dar este conștientă. 

Conform autorităților, fata de 19 ani care a fost adusa mai devreme este în stare foarte gravă.

- Știrea inițială - 

Una dintre victimele accidentului grav din această dimineață din județul Ialomița, o tânără în vârstă de 19 ani, a fost adusă cu elicopterul la București. Ulterior, aeronava a declat pentru a transporta o a doua victimă cu elicopterul la București. 

Conform Ministerului Sănătății, la Spitalul Bagdasar Arseni a ajuns o pacientă de 19 ani. Aceasta a fost intubată, stabilă, i s-a efectuat o operație de splină efectuată la Slobozia, iar acum i se efectuează RMN și consult neurochirurgical. 

În cursul zilei, Sorina Pintea, a dat noi informații despre starea pacienților răniți în accidentul grav din Ialomița, accident cu un bilanț negru: 10 morți, 7 răniți.

VEZI ȘI: Sorina Pintea despre starea pasagerilor răniți în accidentul din Ialomița: "Un alt pacient este transportat cu elicopterul"

VEZI ȘI: Accident Ialomița. Soțul unei victime descrie momente cumplite. Ce a făcut șoferul TIR-ului înainte de accident

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel