Accident grav pe DN 65B, în Argeș

Foto: Facebook DSU
Foto: Facebook DSU

Șapte persoane, printre care 4 turci, au fost rănite într-un accident produs pe DN 65B, în Argeș.

Șapte persoane, printre care 4 bărbați de naționalitate turcă, au fost rănite duminică după-amiaza într-un accident produs pe DN 65B, în județul Argeș.

Potrivit verificărilor preliminare făcute de polițiștii din Argeș, un bărbat de 54 de ani din comuna Bujoreni, județul Vâlcea, care conducea o mașină pe DN 65B, în momentul efectuării unui viraj la stânga a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 36 de ani, din Pitești.

După impact, cea de-a doua mașină s-a răsturnat. În urma accidentului, cei doi șoferi au fost răniți. De asemenea, alte cinci persoane au suferit contuzii și traumatisme.

Este vorba de o femeie de 54 de ani din Bujoreni, județul Vâlcea, pasageră în primul autoturism, și de patru bărbați de naționalitate turcă, cu vârste cuprinse între 32 și 46 de ani, pasageri în a doua mașină. Toți au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, transmite Mediafax.

Citeşte: Trafic blocat pe DN 79, în Arad, din cauza unui accident. Patru persoane au fost rănite

Traficul este blocat duminică după-amiaza pe DN 79, în județul Arad, unde a avut loc un accident. Patru persoane au fost rănite și sunt transportate la spital. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 79 Arad – Șimand, în zona localității Zimandu Nou, județul Arad.

În accident au fost implicate două mașini. Patru persoane au fost transportate la spital, cu leziuni ușoare la prima evaluare, susțin polițiștii.

Traficul în zonă este blocat pentru efectuarea cercetărilor, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel