Accident grav pe A2. Un autocar implicat. Mai multe persoane rănite

Un accident grav a avut loc pe Autostrada Soarelui. Un autocar s-a răsturnat. 15 persoane sunt rănite, dintre care trei se află în stare gravă. Accidentul s-a produs după o coliziune laterală dintre un autoturism și autocar. 

UPDATE: În autocar erau 44 de persoane, 26 au fost rănite. Patru persoane duse la spitalul Floreasca sunt în stare gravă. 

Un elicopter SMURD a fost trimis la locul accidentului. 14 ambulanțe au fost la fața locului. Răniții sunt duși la spitalele Sfântul Pantelimon și Floreasca. 

Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti, a declarat, la Antena 3, că este vorba despre 15 victime. "În momentul de faţă, în urma evaluării, vorbim despre o persoană în comă post-traumatică şi alte două persoane, de asemenea, grav rănite. Restul persoanelor sunt în condiţie ceva mai bună.", a precizat Bogdan Oprița. 

Fotografie emoționantă, virală pe Internet. Gestul incredibil al unui doctor

Ion Ilinca, de la Poliția Autostrăzi, a precizat că "nu știm exact numărul răniților, oricum sunt foarte mulți. Prioritatea noastră este salvarea de vieți și acordarea primului ajutor răniților". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel