VIDEO - Accident grav la Murgeni. Un copil de 4 ani a murit, după ce a fost lovit de o maşină. Martorii nu i-au sărit în ajutor, ambulanţa a venit după 40 de minute

Accident
Accident

Un grav accident de circulaţie a avut loc în localitatea Murgeni din judeţul Vaslui. Un copil a fost lovit de o maşină. Ambulanţa a ajuns la faţa locului în 40 de minute deşi, spun localnicii, spitalul se află la o distanţă extrem de mică de locul accidentului. 

Imaginile cu un copil din Murgeni care a fost lãsat sã zacã pe caldarâm dupã ce a fost lovit de o maşinã de teren au stârnit revoltã în rândul opiniei publice! Copilul de 4 ani a ţâşnit de dupã o masinã parcatã lângã trotuar, a ajuns în faţa unei maşinii care nu a mai putut sã-l evite, l-a acroşat şi l-a izbit cu capul de asfalt. Niciunul dintre cei prezenţi la faţa locului nu a mişcat vreun deget pentru a-l ajuta pe cel mic, însă. 

Copilul a murit "live" pe Facebook 

Potrivit ziarului VremeaNouă, copilul de patru ani din localitatea Murgeni s-a stins din viaţă în timp ce martorii la accident erau mai ocupaţi să filmeze totul şi să pună pe Facebook. 

Nici ambulanţa nu a fost mai rapidă, însă. Deşi spitalul orăşenesc se află la nici 300 de metri distanţă de locul accidentului, autospeciala SAJ a ajuns după 40 de minute, iar medicii nu au putut decât să constate decesul copilului. 

Ancheta în acest caz a fost preluată de IPJ Vaslui, care îl va sancţiona şi pe şoferul care a parcat ilegal maşina pe marginea drumului. 

CITEŞTE AICI DREPTUL LA REPLICĂ AL MEDICILOR DE PE AMBULANŢĂ

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel