Accident grav la intrare în municipiul Făgăraș. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere - Video

Accident grav la intrare în municipiul Făgăraș. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere / Foto: Captură video Youtube Marian Stoica
Accident grav la intrare în municipiul Făgăraș. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere / Foto: Captură video Youtube Marian Stoica

Un accident grav s-a produs la intrare în municipiul Făgăraș.

Un accident grav s-a produs duminică pe DN1, la intrare în municipiul Făgăraș. Totul s-a întâmplat după ce șoferul unui autoturism a încercat să facă o manevră nepermisă, iar mașina a fost izbită violent din spate de un microbuz. În urma impactului, un copil de doar un an și 3 luni a ajuns în stop cardio respirator la spital, iar alți doi bărbați au fost și ei grav răniți, scrie Realitatea.net. Momentul accidentului a fost surprins de camerele de supraveghere. Atenție, imaginile sunt cu un puternic impact emoțional! 

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum mașina este lovită de microbuzul care vine din spate, după care este propulsată într-un alt autoturism de pe sensul opus. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar în baza imaginilor vor stabili cine sunt vinovații. 

"La data de 06.11.2022, în jurul orei 16:38, pe DN 1, la intrare în municipiul Făgăraş, pe sensul de mers dinspre municipiul Sibiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un autovehicul de transport persoane. În urma coliziunii dintre vehiculul de transport persoane şi autoturismul aflat în faţa sa, autoturismul a ajuns pe sensul opus de mers, unde a fost colizionat de un al treilea vehicul. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, între acestea fiind şi un copil", a transmis Poliţia Judeţeană Braşov.

La locul accidentului au ajuns trei echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă si spumă, dar şi două ambulanţe SAJ. Pe lângă copilul care a ajuns în stare gravă la spital, un bărbat în vârstă de 23 de ani a rămas încarcerat, fiind transportat ulterior la Spitalul din municipiul Făgăraş. El era conştient, avea un traumatism la coloană şi un traumatism toracic, potrivit ISU Braşov. În total, patru persoane au fost rănite în urma acestui accident.

Maramureș: Un adult și trei minori, răniți într-un  accident în Ocna Şugatag

Trei minori şi un adult au fost răniţi, în noaptea de duminică spre luni, pe DJ 109F, în urma unui accident rutier produs în localitatea Ocna Şugatag, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, transmite Agerpres.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că, un autoturism condus de către o femeie de 24 ani din comuna Budeşti, în timp ce ieşea dintr-o spălătorie auto, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din comuna Călineşti. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei pasageri minori de 3, 5, respectiv 17 ani şi a unui pasager de 32 de ani. Pasagera de 17 ani a rămas internată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei" a precizat Ionela Cozma.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Hunedoara: Doi motociclişti, răniţi grav într-un accident pe DN 66

Totodată, doi motociclişti au fost răniţi grav într-un accident de circulaţie care a avut loc duminică seara pe DN 66, la ieşire din oraşul Haţeg, după ce şoferul unui autoturism care a plecat de pe loc şi a virat la stânga nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete, intrând în coliziune laterală cu aceasta, relatează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, la scurtă distanţă de prima motocicletă circula o alta, care, pentru a evita impactul, a intrat pe sensul opus de mers şi s-a lovit de acelaşi autoturism.

În urma impactului, cei doi motociclişti, cu vârstele de 39 şi respectiv 27 de ani, au suferit mai multe traumatisme. Bărbatul de 39 de ani, din Haţeg, a fost diagnosticat cu fractură deschisă la mâna dreaptă şi traumatisme la mâna stângă şi piciorul stâng. Cel de-al doilea motociclist este din Petroşani şi are multiple traumatisme. De asemenea, şoferul autoturismului, un bărbat de 73 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, toate victimele fiind transportate la spitalul din Haţeg, a informat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel