Accident cumplit în Neamţ. Patru tineri au murit pe loc

Patru tineri au murit într-un accident rutier produs miercuri dimineaţă, în jurul orei 04,00, în localitatea Bistricioara din comuna Ceahlău, după ce autoturismul în care se aflau s-ar fi izbit de un TIR parcat pe marginea drumului. 

UPDATE: Viteza excesivă ar fi cauza accidentului în care patru tineri au murit, miercuri dimineaţă, în localitatea Bistricioara din comuna Ceahlău, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu.

'Din primele cercetări efectuate, poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au stabilit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din Ceahlău, conducea un autoturism pe DJ 155 F, în localitatea Bistricioara, pe un sector de drum în aliniament, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, moment în care a părăsit partea carosabilă prin stânga direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un gard şi cu semiremorca unui TIR, staţionat în afara părţii carosabile', a declarat Georgiana Moşu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Andrei Grancea, a declarat că victimele au rămas încarcerate în autoturism. La faţa locului au fost trimise două echipaje de pompieri, două ambulanţe şi un echipaj SMURD. Cei patru tineri au fost descarceraţi, medicii constatând că erau morţi.

În TIR nu se afla nici o persoană, potrivit sursei citate. Trei dintre victime au 20 de ani, iar a patra are 18 ani, toate fiind din localitatea Bistricioara. Poliţiştii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel