Accident cu trei victime pe DN2, în Neamț

Trei persoane au fost rănite, vineri, după ce unui șofer de 66 de ani i s-a făcut rău și a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens, unde a lovit frontal o mașină care venea din sens opus. 

Accidentul s-a produs pe DN2, în localitatea Traian, județul Neamț. Potrivit IPJ Neamț, accidentul s-a produs în localitatea Traian, pe DN 2, unde un bărbat de 66 de ani, din Bacău, care mergea cu mașina spre Roman, a pierdut controlul direcției, după ce i s-a făcut rău. Acesta s-a lovit frontal de o altă mașină, condusă regulamentar de un bărbat de 40 de ani, din Săbăoani.

În urma impactului, au fost răniți cei doi șoferi, dar și o femeie de 40 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani. Cele trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit polițiștilor, ambele mașini circulau cu viteză regulamentară, iar șoferii nu consumaseră alcool. În acest caz, polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel