Zi neagră pe şosele. Accident cu 5 victime, între care doi copii, în Neamţ

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, joi, în urma unui accident în lanț produs în localitatea Vânători-Neamț din județul Neamț.

Potrivit Ipj Neamț, un tânăr de 22 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe DN 15 B, în localitatea Vânători-Neamț, a redus viteza pentru a nu lovi un autoturism care încerca să facă un viraj. În acel moment, mașina condusă de tânărul de 22 de ani din Bacău a fost lovită din spate de un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din Suceava.

De asemenea, autoturismul condus de bărbatul din Suceava a fost lovit din spate de un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Botoșani, care la rândul său a fost lovit de un alt autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Brăila.  În total, cinci persoane cu vârste curprinse între 5 și 37 de ani, pasageri în autoturismele implicate în accident, au fost rănite. Astfel, la spital au ajuns doi copii de 5 și 7ani, două tinere de 19 și 22 de ani, din Botoșani și o femeie de 37 de ani, din Brăila.

Șoferii nu au băut alcool, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel