Abuz în serviciu, prag. Rareș Bogdan a răbufnit în a doua zi de Crăciun

Pe site-ul Camerei Deputaților a fost publicat un proiect legislativ care aduce modificări proiectului actual. Una din prevederi este pragul de 200.000 de euro pentru abuz în serviciu.

Jurnalistul Rareș Bogdan a precizat că celebra OUG 13 este ”pistol cu apă” pe lângă aceste modificări. Mai mult, el transmite că actuala coaliție de guvernare nu a învățat nimic din protestele de la începutul anului.

”Crăciun Fericit, suntem totuși în a doua zi de Crăciun încă......dar oamenii aceștia nu par să fi învățat ceva,

Ordonanța 13 era "pistol cu apa pe lângă asta.....

În loc să pună pe portalul Camerei Deputaților gânduri bune de Crăciun sau proiecte pentru Spitale, Școli, Autistrazi și Centuri Ocolitoare...... ia vedeți ce INIȚIATIVĂ cel puțin aberantă, să nu spun direct de sprijinire și protejare a INFRACTORILOR este înregistrată acolo, o inițiativă semnată de către: Babus Radu, Bălănescu Alexandru, Bontea Vlad, Bucură-Oprescu Simona, Căciulă Aurel, Căruceru Aida-Cristina, Cocoș Vasile, Cosma Andreea, Dinu Cristina-Elena, Georgescu Nicolae, Halici Nicușor, Intotero Natalia-Elena, Itu Cornel, Lupascu Costel, Macovei Silviu Nicu, Matei Călin-Vasile-Andrei, Moagher Laura-Mihaela, Neată Eugen, Nosa Iuliu, Otesanu Daniela, Paraschiv Rodica, Păle Dănut, Petric Octavian, Plesoianu Liviu Ioan Adrian, Popă Ștefan-Ovidiu, Pop Andrei, Rădulescu Cătălin-Marian, Simion Lucian-Eduard, Spânu Ion, Stancu Florinel, Stativă Irinel Ioan, Suciu Matei, Sarapatin Elvira, Toma Ilie, Ursu Răzvan-Ion, Vasilică Radu Costin, Velcea Nicolae, Virză Mihăită, Weber Mihai.

Ce prevede? Păi ia aruncați un ochi mai jos:

1. Pedeapsă cu închisoarea până la 3 ani se execută la domiciliu.

2. Luarea de mită pentru altul nu mai este infracțiune.

3. Darea de mită pentru altul nu mai este infracțiune.

4. Traficul de influență pentru altul nu mai este infracțiune iar banii ori alte bunuri primite nu mai pot fi confiscate.

5. Cumpărarea de influență pentru altul nu mai este infracțiune.

6. ABUZUL ÎN SERVICIU CU PAGUBĂ SUB 200.000 EURO NU MAI ESTE INFRACȚIUNE(!!!!!!!!!!!!) Ăștia chiar nu par să fi învățat ceva din Ordonanța 13 și experiența 18 ianuarie-18 februarie a acestui an......”, a transmis jurnalistul pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel