A murit cel mai vârstnic blogger din lume. Avea 109 ani

Fotografie creată de Mohammad reza Fathian, de la Pexels
Fotografie creată de Mohammad reza Fathian, de la Pexels

Cel mai în vârstă blogger din lume a murit la 109 ani, conform presei suedeze. 

Suedeza Dagny Carlsson, considerată cel mai în vârstă blogger din lume, a murit la vârsta de 109 ani, a declarat joi pentru postul SVT regizoarea care a realizat un documentar despre viaţa ei, relatează dpa.

Asa Blanck, care a realizat documentarul "Life begins at 100" despre Carlsson în 2017, a declarat că, deşi nu este neobişnuit ca o persoană să moară la aproape 110 ani, decesul lui Carlsson reprezintă o pierdere dureroasă.

La vârsta de 99 de ani, Dagny Carlsson a urmat un curs de calculatoare înainte de a-şi înfiinţa propriul blog "Blogga med mig!" (Blog cu mine), la vârsta de 100 de ani. Pe blogul său, ea îşi povestea viaţa de zi cu zi şi i-a inspirat pe cititorii ei fideli.

"Sunt o femeie în vârstă dură căreia îi plac majoritatea lucrurilor. Ar putea fi o operă, dar şi conversaţii obişnuite despre subiecte amuzante şi dificile", a scris ea, adăugând: "Dar mai presus de toate îmi plac lucrurile amuzante", scrie Agerpres.

Drama influencerilor ruși. Primarul îi invită la muncă: "Am posturi de măturători, la curățătorie, la spații verzi..."

Disperarea influencerilor ruși care nu vor mai putea lucra pe Instagram se alătură dramei celor care se plâng de închiderea McDonald's.

„Apel către bloggeri. Întrucât ați rămas cu toții fără muncă, din fericire sau din păcate, nu știu exact, e timpul să vă băgați mințile în cap, așa că vă invităm la muncă! Avem locuri libere și la cositorie, și la curățătorie, la amenajări peisagistice. Posturi cinstite, de muncitori. Treceți, în sfârșit, la treabă. Vă așteptăm!”, spune primarul Panin în videoclip.

Pentru a fi și mai convingător, primarul a înregistrat și un mesaj video în care i-a îndemnat pe bloggeri „să-și bage mințile în cap” și le-a oferit posturile vacante din orașul care are aproximativ 50.000 de locuitori.

Decizia lui Putin împotriva strategiei lui Meta - colosul lui Mark Zuckerberg care reunește Facebook, Instagram și WhatsApp -, care vizează să lovească știrile ”false” ale regimului despre războiul din Ucraina, i-a trimis în criză nu doar pe cetățenii ruși de rând, dar și pe cei care și-au creat averea cu social media.

VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel