A inceput montarea gazonului pe Stadionul Rapid - FOTO

Veste bună pentru suporterii giuleşteni. 

Compania Națională de Investiții anunţă că astazi a început montarea gazonului pe Stadionul Rapid. Stadionul din Giuleşti este una dintre cele trei arene care au fost reconstruite în Bucureşti, în perspectiva meciurilor de Euro 2020 care se vor desfăşura în România, alături de Steaua şi Arcul de Triumf. Arena din Giuleşti este ultima dintre cele trei care se apropie de finalizare, după ce lucrările la celelalte două au fost finalizate.                                                                                                                                                                             

Cel mai mare dintre cele trei stadioane este Stadionul Steaua

”Complexul Sportiv Steaua” este cel mai mare din cele trei stadioane realizate prin CNI în București cu o capacitate totală de 31.254 de locuri pentru spectatori și o suprafață desfășurată de 82.000 mp.

A fost construit în mai puțin de doi ani (22 de luni și ne aflăm acum la demararea procesului de recepție la terminarea lucrărilor, proces care se va încheia după parcurgerea tuturor etapelor legale. Valoarea construcției este de aproximativ 78 de milioane de euro.

Complexul Sportiv Steaua are aproximativ 800 de încăperi,  între care 9 săli de antrenament,  spații de cazare pentru sportivi (24 de camere), spații pentru Muzeul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București o Zona de presă si sky-box-ul în partea superioară a Tribunei 1, care respectă standardele UEFA și FIFA, o Zonă de promenadă destinată publicului.

Stadionul va fi prevăzut și cu alte spații precum magazine, restaurante sau cafenele pentru public - Acest complex sportiv va putea fi omologat de beneficiar ca fiind o arenă de categoria UEFA 4 - Suprafața de teren are dimensiunile standard (lungime de 105 m și o lățime de 68 m) și este prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă.                                                                                                  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel