A fost prins în flagrant în timp ce vindea 1 kg de cristal. Și asta nu e tot: ce i-a găsit DIICOT-ul acasă - FOTO

Un traficant de droguri de mare risc a fost prins de DIICOT în flagrant.

"La data de 07.02.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Brăila au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Măsura a fost luată după ce, în aceeași zi, acesta a fost prins în flagrant, în municipiul Brăila, în timp ce comercializa cantitatea de 1 kilogram cristal (3-CMC, drog de mare risc). Ulterior, au fost puse în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate  aproximativ 2,5 kilograme de cristal (3-CMC) precum și alte mijloace de probă.

În cursul zilei de ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brăila a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție", transmite DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel