A fost anunțată apariția noului film James Bond. Cine va fi noul agent 007

 James Bond
James Bond

După ce a refuzat să se întoarcă în rolul lui Bond, în 2015, revenirea lui Daniel Craig în calitate de James Bond a fost, în cele din urmă, confirmată de producătorul francizei, Barbara Broccoli.

Speculațiile au fost larg răspândite în legătura cu cine va juca rolul lui Bond în noul film. Tom Hiddleston și Idris Elba se află printre cei mai buni 15 pretendenți.

Lui Daniel Craig i-au fost oferite 120 de milioane de lire sterline pentru întoarcerea sa în calitate de James Bond în alte două filme, iar rapoartele sugerează că agentul 007 va începe filmările anul viitor cu o posibilă lansare în 2018.

În ciuda faptului că a declarat, în 2015, că preferă să își taie încheieturile decât să îl mai joace pe Bond, domnul Craig și-a recăpătat forțele după filmările pentri Spectre. În octombrie, el a revenit cu explicații spunând că era obosit la aceea vreme  și că îi lipsea familia. "A fost a doua zi după finalizarea filmărilor pentru Spectre. Am fost departe de casă timp de un an'", a reamintit actorul.

Mai mult decât atât, în aceeași lună, la festivalul New Yorker, Craig a spus fanilor că interpretându-l pe Bond este cea mai bună muncă. "Nu există un job mai bun ca acesta", a declarat actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel