8 MARTIE. Radu Banciu a răbufnit: O obligație în plus

Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure

Radu Banciu, în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, de la B1 TV, a vorbit despre ziua de 8 martie, spunând că "a ajuns un fel de plată a taxelor".

"Femeia a fost marginalizată de istorie cam tot timpul. Așa este. Din 1977, să știți că, la nivel mondial, este recunoscută ziua de 8 martie. Astăzi, a ajuns un fel de plată a taxelor, un fel de zi a impozitelor, impozite pe care, sigur, bărbatul le plătește, pentru că n-are încotro, așa cum plătim impozitele peste tot. Nu este decât o obligație în plus", a declarat, miercuri seară, jurnalistul Radu Banciu.

"8 martie nu este decât o ștampilă de aplicat"

"Să nu-mi spuneți mie că există vreun bărbat pe lumea asta care, de 8 martie, nu mai poate el să-i facă un cadou muierii de lângă el. Nu există așa ceva. Cine te oprește să-i faci un cadou femeii în oricare zi a anului? Poți să-i faci cadou în toate zilele anului. Deci, 8 martie nu este decât o ștampilă de aplicat, un impozit în plus. Așa e datina", a mai spus acesta.

[citeste si]

"Cu cât profiți mai mult de acest 8 martie, cu atât ești mai departe de ea. Cu atât îți pasă mai puțin de ea și mai mult de tine", a declarat Radu Banciu în cadrul emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel