15 zile libere în 2022, 9 în cursul săptămânii

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

În 2022, salariații români vor avea dreptul la 15 zile libere, conform Codului Muncii. 

Din cele 15 zile de sărbătoare legală din România, nouă vor pica în timpul săptămânii. Ne putem aștepta din partea Guvernului să stabilească și alte zile libere suplimentare pentru a se crea punți între unele sărbători legale și weekend.

Zile libere legale în 2022:


 1 şi 2 ianuarie (prima şi a doua zi de Anul Nou) - sâmbătă şi duminică;
 24 ianuarie (Ziua Unirii Principatelor Române) - luni;
 22 aprilie (Vinerea Mare):
 24 şi 25 aprilie (Paştele ortodox) - duminică şi luni;
 1 mai (Ziua Muncii) - duminică;
 1 iunie (Ziua Copilului) - miercuri:
 12 şi 13 iunie (prima şi a doua zi de Rusalii) - duminică şi luni;
 15 august (Adormirea Maicii Domnului) - luni;
 30 noiembrie (Sfântul Andrei) - miercuri;
 1 decembrie (Ziua Naţională a României) - joi;
 25 şi 26 decembrie (prima şi a doua zi de Crăciun) - duminică şi luni.

Citește și: Sunt cele mai bune vești pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion! Căsătorie, poziţii importante la locul de muncă

Venus în Capricorn reprezintă o perioadă romantică, dar și practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit lung, care va dura până în primăvară, este că ne invită mai întâi la iubire de sine, ne invită să ne vindecăm. Află de la astrologul Daniela Simulescu care sunt beneficiile pe care le aduce Venus în Capricorn pentru fiecare zodie.

Berbec / ascendent în Berbec

Venus va tranzita până în martie 2022 casa carierei, casa statutului, casa autorităţii, casa imaginii tale sociale, casa rolului tău în societate. Cu alte cuvinte, trebuie să ai multă încredere acolo, trebuie să atragi foarte multe priviri, trebuie să te porţi frumos cu oamenii autoritari sau tu să devii o persoană cu autoritate şi să te porţi frumos cu oamenii din jur. Cu cât eşti mai încrezător în partea ta profesională, cu atât vei avea mai multe avantaje. Şi s-ar putea să găseşti oamenii care să te ajute. 

În orice caz, cu Venus în Capricorn, dacă eşti Berbec sau ai ascendent în Berbec, te poţi pregăti pentru ce îţi aduce 2022. Trebuie să ai multă încredere. Lui Venus îi plac încrederea, lauda, toată zona de siguranţă de sine. Cu cât te îmbraci altfel la locul de muncă, cu cât te aranjezi altfel la locul de muncă, s-ar putea să ai mai mult succes. Şi bineînţeles, dacă eşti singur, cu Venus în casa a 10-a, poţi cunoaşte oameni prin intermediul locului de muncă. Nu neapărat printre colegi, ci oameni care vin, colaboratori sau poate chiar oameni cu poziţii importante la locul de muncă. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel