1 Martie pe graniță - VIDEO - Polițiștii moldoveni și români și-au oferit reciproc mărțișoare

Ca în fiecare an, polițiștii de frontieră din R. Moldova și România și-au oferit reciproc mărțișoare.

Polițiștii de frontieră din Republica Moldova și România s-au întâlnit astăzi la mijlocul podului rutier Leușeni – Albița pentru a-și oferi reciproc mărțișoare și a saluta astfel sosirea primăverii, relatează Radio Chișinău.

Este al patrulea an consecutiv când are loc o astfel de acțiune „Poliția de Frontieră vă dorește o primăvară deosebită, plină de energie, culoare, emoții și realizări frumoase!" – este mesajul transmis colegilor din România, însoțit de simbolul primăverii.

În plus, polițiștii de frontieră au oferit astăzi mărțișoare celor care au traversat frontiera de stat. Mai norocoși au fost călătorii care au revenit în țară prin punctul de trecere Leușeni. Aceștia au mai primit și câte o felicitare realizată manual, a anunțat Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, preluat de sursa citată.

VIDEO 1 Martie pe frontieră

”Zeci de mărțișoare, zâmbete și sincere felicitări cu sosirea primăverii au fost oferite astăzi colegilor și călătorilor. Primăvara este la sigur cel mai iubit anotimp pentru că de fiecare dată ne readuce speranța vie, bucuria de a fi mai buni și încrederea de a face lucruri frumoase...” scrie pe pagina sa de facebook Poliția de frontieră din Moldova.

Mărțișorul a fost înscris, în decembrie 2017, în Lista Reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanităţii a UNESCO.

Citește și: Moșii de iarnă 2019. Sâmbăta Morților, 2 martie. Ce trebuie să faci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel