1 MARTIE 2018, MĂRȚIȘOR. MESAJE frumoase de 1 MARTIE

Irina Constantin / 28 feb 2018 / 16:47 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

1 MARTIE 2018, MĂRȚIȘOR. MESAJE frumoase de 1 MARTIE În ziua de 1 martie, școlile sunt închise în mare parte din sudul și sud-estul țării. Pentru elevii care nu vor duce mărțișor la școală și pentru toți cei care nu vor putea oferi un mărțișor persoanelor apropiate, lăsăm o serie de mesaje-mărțișor, care să marcheze un început de primăvară fericit, frumos și senin. 

FELICITĂRI 1 MARTIE 2018, MESAJE 1 MARTIE 2018. Cele mai frumoase mărțișoare virtuale

 

Dacă nu știți să exprimați cuvintele frumoase din suflet, vă lăsăm mai jos o mică sursă de inspirație: 

1 MARTIE 2018, MĂRȚIȘOR. MESAJE frumoase de 1 MARTIE Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea şi optimismul tău! O primăvară fericită!

Un mic mărţişor şi un ghiocel îţi dăruiesc, ca să ştii că a venit primăvara. E timpul să zâmbeşti!

1 MARTIE 2018, MĂRȚIȘOR. MESAJE frumoase de 1 MARTIE O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!

Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!

1 MARTIE 2018, MĂRȚIȘOR. MESAJE frumoase de 1 MARTIE Flori de primăvara să-ti mângaie sufletul si sa-ti aduca soapte dulci de iubire si clipe de fericire!

[citeste si]

Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara!

1 MARTIE 2018, MĂRȚIȘOR. MESAJE frumoase de 1 MARTIE Firul alb e sănătate iar cel roşu, prosperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună.

Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

1 MARTIE 2018, MĂRȚIȘOR. MESAJE frumoase de 1 MARTIE Fie ca acest mărţisor să ne aducă liniştea şi fericirea de care avem nevoie toţi şi iubirea să ne îmbrăţişeze sufletul.

Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre!

Toate florile din lume pentru primăvara mea!


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25