EXCLUSIV  Raed Arafat, replică la atacul lui Liviu Dragnea

Raed Arafat, secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a declarat în exclusivitate pentru DC News, că informația potrivit căreia se anchetează activitatea pilotului Constantin Apăvăloaie,  pentru salvarea unei turiste din masivul Piatra Craiului, este complet falsă.

Îmi pare rău că domnul Liviu Dragnea a fost indus în eroare, așa cum a fost indusă multă lume în ultima săptămână. S-a spus că noi am fi declanșat o anchetă în cazul pilotului Constantin Apăvăloaie. Este total falsă această informație, a declarat pentru DC News, Raed Arafat, coordonatorul Departamentului pentru Situații de Urgență.

Echipa noastră care analizează aceast caz, incluzând și colegi de la Salvamont, efectuează o analiză asupra serviciilor aflate în coordonarea Departamentului  pentru Situații de Urgență. Echipa nu are nici scopul, nici competența de a-l ancheta pe domnul Apăvăloaie care este este angajatul unei firme private.

În cazul în care ar fi necesară investigarea modului în care domnul Constantin Apăvăloaie a acționat, singura autoritate este Autoritatea  Aeronautică Civilă Română, în niciun caz Departamentul pentru Situații de Urgență.

[citeste si]

Nu am dorit să răspund la toate acuzațiile de până acum, dar consider că în acest moment în care lideri politici s-au implicat în acest caz, necesită o clarificare din punctul meu de vedere, a ținut să mai precizeze Raed Arafat. 

Reacția lui Arafat vine, după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat pe Facebook informația potrivit căreia coordonatorul SMURD ar fi decis o anchetă în urma acțiunii de salvare din Piatra Craiului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel