Cristina Pocora: PSD se pregătește de Opoziție. Victor Ponta se comportă ca un şofer de autobuz

PSD se pregăteşte de Opoziţie, a declarat, miercuri, deputatul PNL, Ancuța Pocora, în cadrul unei conferințe de presă susținută alături de colegii ei de partid, Ludovic Orban și Mircea Toader.

Ancuța Pocora susține că toate acțiunile Guvernului și ale PSD din ultima perioadă, inclusiv proiectul noului Cod Fiscal, demonstrează că PSD se pregătește de Opoziție.

"Dacă în anul 2014, PSD şi Victor Ponta au fost în campanii electorale pentru alegeri europarlamentare şi prezidenţiale, în 2015 intră în campania pentru alegerile din 2016 cu gestionarea atentă a trecerii de la guvernare în Opoziţie. Astăzi, Victor Ponta se comportă ca un şofer de autobuz cu cauciucurile sparte, cu rezervorul gol, cu direcţia stricată şi fără frâne, care însă vinde bilete şi îi asigură pe călători că îi va duce cu siguranţă, cu bine şi repede la destinaţie", a declarat Pocora.

Deputatul PNL acuză PSD de duplicitate: "PSD are două fețe: pe de-o parte, abordarea la Victor Ponta, cea de televizor, falsă și mincinoasă, iar pe partea cealată, modul tradițional al PSD, din care se remarcă obstrucționarea Justiției, direcționarea banului public către clientelă și firmele de casă și alte șmecherii politicianiste cu care PSD încearcă să acapareze și să controleze toate instituțiile statului". 

"Îşi construiesc o platformă cu care să poată spune, atunci când nu vor mai fi la guvernare, ce bine au guvernat ei, ce lucruri bune au dorit să facă pentru oameni, dar au fost schimbaţi. Parcă mi-l şi imaginez pe Victor Ponta cu lacrimi în ochi spunând acest lucru. Aici se încadrează bineînţeles acest proiect de Cod fiscal, această platformă electorală pe care au lansat-o în această perioadă cei de la PSD", a mai spus Pocora, care a adăugat că PSD și Victor Ponta, de când se află la guvernare au sugrumat economia, a păcălit mediul de afaceri și cetățenii.

Legi al căror termen de intrare în vigoare este amânat sau al căror teme de aplicare este lăsat moștenire viitoarei guvernare, dar și adoptarea tacită a legilor de primă cameră, precum și blocarea actului de justiție, reprezintă alte tehnici ale PSD care se pregătește de Opoziție, potrivit deputatului PNL. 

Pocora a precizat că PSD a avut o atitudine total demagogică și incorectă la votul de luni, din Camera Deputaților în cazul Elenei Udrea: "Public se declară mari luptători pentru independența justiției, când, în realitate, votul a arătat că au încercat să blocheze actul de justiție". 

În plus, Pocora a menționat și faptul că nu l-a văzut "pe Victor Ponta, marele luptător pentru independenţa justiţiei, la niciunul dintre cele opt voturi pentru începerea urmăririi penale sau pentru arestarea sau reţinerea doamnei Elena Udrea".

Totodată, Ancuța Pocora a anunțat decizia grupului PNL din Camera Deputaților de a organiza joi, 5 martie, o dezbatere publică denumită "Ce soluție națională vom adopta pentru confiscarea bunurilor dobândită prin infracțiuni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel