ZVON. Vladimir Putin ar fi MURIT

Crişan Andreescu / 12 iun 2015 / 12:18 Salveaza PDF Comentarii

Ludmila, fosta soţie a lui Vladimir Putin, susține într-un interviu  în presa occidentală, că liderul de la Kremlin ar fi  decedat, iar cel care se află la conducerea Federației Ruse nu este altcineva decât o sosie a acestuia.

Dezvăluirea  alimentează speculaţiile din martie, când s-a discutat despre dispariţia liderului de la Kremlin zile bune.

Jurnalista Tania Rahmanova a fost prima care a susţinut că la Moscova a avut loc o lovitură de stat şi că fostul ofiţer KGB ar fi fost ucis, în locul lui fiind instalată o sosie care să execute dorinţele elitelor din Rusia. Văzută de mulţi drept o excentrică, ziarista şi-a găsit povestea confirmată chiar de către fosta soţie a lui Putin, Ludmila. Aceasta trăieşte în prezent alături de fiicele sale în străinătate, sub identităţi false, dar a acceptat, se pare, să vorbească despre unul dintre cele mai controversate subiecte ale ultimilor ani, scrie Mediafax.

Citește și: Vladimir Putin, prima apariție publică în 11 zile: E plictisitor fără zvonuri

 

Aceasta susţine că fostul soţ a fost trecut pe "linie moartă", cei mai bogaţi oameni din Rusia luând această decizie pentru că acesta nu le-ar mai fi servit aşa cum se aşteptau interesele. Este ştiut faptul că Putin avea mai multe sosii, iar când una dintre acestea a ajuns să interpreteze suficient de bine rolul liderului rus, i-ar fi luat locul.

Totul s-ar fi întâmplat pe 15 martie 2015, adică exact când ziarele speculau pe seama faptului că el ar fi grav bolnav. După o scurtă perioadă de incertitudine, Putin a fost văzut din nou în public, dar conform fostei soţii acesta nu era altceva decât o sosie care interpreta aproape perfect fiecare gest al preşedintelui rus.

Citește și: Mister. De ce a dispărut Vladimir Putin în ultimele zile

 

Ludmila Putina spune că, deşi sosia seamănă izbitor cu Vladimir Putin, asemănările nu sunt tocmai perfecte. Aceasta ar avea o cicatrice deasupra spâncenei, în fapt acesta fiind doar  o marionetă cu putere, comandată din umbră de miliardarii ruşi.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25