Zvon: Andreea Marin si Mihaela Radulescu ar putea fi colege

Rivalitatea dintre Andreea Marin  și Mihaela Rădulescu este cunoscută, iar întâlnirile dintre cele două vedete au făcut deliciul presei și publicului. Potrivit Wowbiz, destinele Andreei Marin și ale Mihaelei Rădulescu se pare că se vor intersecta din nou din toamnă, odată cu noua grilă de programe a postului public  de televiziune. Dacă TVR va reuși să bată palma cu cele două vedete, s-ar putea ca ratingul postului public să mai crească, bazat tocmai pe rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu.

Se pare că negocierile între Mihaela Rădulescu și TVR sunt aproape bătute în cuie, dar, surpriză! Una din vedetele cu care trustul vrea o colaborare este chiar rivala acesteia.

În prezent, Mihaela Rădulescu  este prezentă zi de zi în presă datorită comentariilor acide la adresa unor vedete autohtone pe care le face pe pagina sa de socializare. Cel puțin, până în prezent, Mihaela a reusit să se mențină vara asta pe val, chiar și de la Monte Carlo. Emisiunea "Duminica în familie" a Mihaelei Rădulescu va fi prezentă în grila din toamnă.

  Andreea Marin este și ea luata în vizor de televiziunea națională care își dorește o colaborare cu ea.

„TVR m-a căutat și mi-a făcut o propunere. Ei m-au rugat să vin cu un format. Mă bucur de această inițiatică a lor pentru că foarte mulți ani TVR a fost o a doua familie pentru mine. Formatul este aproape gata. Relația cu TVR este acum la stadiul de propunere. Nu putem vorbi încă de certitudini”, a spus Andreea Marin pentru paginademedia.ro.

Andreea Marin a fost de la începutul anului în atenția publicului, de când a divorțat de Bănica. Deocamdată, "Zâna"  se relaxează alături de iubitul ei turc, de unde își încântă apropae zilnic prietenii cu fotografii, asta pentru a mai agita puțin apele.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel