Zuckerberg, audiat la Bruxelles. Promisiuni şi scuze

Zuckerberg a prezentat scuze europarlamentarilor pentru greşelile comise de Facebook în contextul scandalului Cambridge Analytica.

Mark Zuckerberg, şeful Facebook, a prezentat marţi scuze pentru greşelile comise de compania sa în contextul recentului scandal legat de folosirea datelor personale şi a dat asigurări că se angajează să facă schimbări în acest sens, în cadrul unei întâlniri la Bruxelles cu europarlamentari.

"Nu am avut o viziune suficient de amplă în ce priveşte responsabilitatea noastră. Acest lucru a fost o greşeală pe care o regret", a declarat Zuckerberg.

El a menţionat că este angajat să corecteze lucrurile şi să facă "investiţiile semnificative care sunt necesare pentru siguranţa oamenilor".

Zuckerberg a atras totodată atenţia asupra "rolului pozitiv" jucat de Facebook prin a le permite liderilor "să se conecteze direct cu alegătorii" şi să contribuie la "înregistrarea a mii de alegători din lume care altfel nu s-ar fi dus la vot".

Facebook a ajuns în centrul unui scandal după ce s-a aflat că datele personale a 87 de milioane de utilizatori au fost folosite în mod inadecvat de compania de consultanţă Cambridge Analytica, aminteşte Reuters.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel