Zuckerberg, 53 de milioane de dolari pentru 8.000 mp de teren pe o insulă din Hawaii

Foto: Recal Media - Pexels
Foto: Recal Media - Pexels

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a plătit 53 de milioane de dolari pe terenuri din insula Kauai. Zuckerberg şi soţia lui, Priscilla Chan, au achiziţionat aproape 8.000 de metri pătraţi.

Mark Zuckerberg nu este cu gândul doar la Facebook. Tocmai şi-a cumpărat peste 8.000 de metri pătraţi pe o insulă din Hawaii. Alături de soţia lui, Priscilla Chan, Zuckerberg deţine acum aproape 18.000 de metri pătraţi de teren pe insula Kauai. De data asta, cei doi au achiziţionat teren lângă o insulă publică numită Lepeuli și nu au de gând să o folosească doar ei, ci o vor lăsa deschisă şi pentru alte persoane.

Zuckerberg şi Chan au declarat că se bucură că pot să contribuie în continuare la conservarea insulei, însă cei doi au tot avut probleme cu localnicii din 2014, de când au cumpărat prima bucată de teren. Zuckerberg a construit un zid în jurul proprietăţii, iar în 2017 a dat în judecată mai multe familii care susţineau că deţin parcele de teren pe care le cumpărase CEO-ul Facebook. Nu putea ieşi decât un câştigător.

„Familiile ajung să cheltuiască mai mult pentru reprezentanţii legali decât primesc în schimb. Imaginaţi-vă dacă sunteţi dintre aceste familii şi al șaselea cel mai bogat om din lume, cu cea mai bună echipă de avocaţi din lume, trimit o scrisoare şi îţi spun că o să-ţi cumpere terenul şi dacă puteţi ajunge la o înţelegere. Nu vei ajunge la un acord dacă nu ai şi tu avocaţi”, spunea Kaniela Ing, reprezentantul familiilor din Hawaii, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel