Zozibini Tunzi, de la Miss Africa de Sud, la Miss Univers 2019

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Zozibini Tunzi, Miss Africa de Sud, a câștigat titlul de Miss Univers 2019.

Zozibini Tunzi, Miss Africa de Sud, a fost încoronată duminică seară Miss Univers 2019 în cadrul celei de-a 68-a ediţii a acestui concurs, desfăşurate la Atlanta, în Statele Unite, relatează luni AFP, citează Agerpres.

Tânăra de culoare, în vârstă de 26 de ani, s-a impus în faţa concurentei din Puerto Rico şi a celei din Mexic, într-un concurs animat de prezentatorul Steve Harvey, în care juriul a fost format din şapte femei.

Miss Africa de Sud a fost aplaudată călduros după ultimul ei discurs, o noutate în competiţie, în care a afirmat pur şi simplu că va face orice pentru a încuraja tinerele fete să capete încredere în ele.

Ce spune Zozibini

"Am crescut într-o lume în care o femeie ca mine, cu tipul meu de piele şi tipul meu de păr, nu a fost niciodată considerată frumoasă", a afirmat ea. "Cred că a venit momentul ca acest lucru să se schimbe astăzi", a spus ea în aplauzele publicului.

Tânăra cu părul scurt s-a impus în faţa a peste 90 de alte candidate şi a câştigat cel de-al 68-lea titlu Miss Univers, după Catriona Gray, Miss Filipine, care a obţinut acest titlu în 2018.

Una dintre favoritele înaintea concursului din acest an, Miss Filipine, nu s-a calificat printre cele 10 finaliste. Franţuzoaica Maëva Coucke a reuşit, însă nu a ajuns în "top 5".

Miss Myanmar, Swe Zin Htet, a fost şi ea eliminată înainte de finală. Swe Zin Htet a ţinut prima pagină a ziarelor săptămâna trecută după ce a anunţat că este lesbiană, devenind astfel prima candidată care şi-a recunoscut în mod deschis orientarea sexuală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel