Zoso îl acuză pe Bendeac că face jocul ProTV

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac se află în război cu Antena 1 după ce emisiunea iComedy a fost închisă, iar actorul și-a luat ”concediu medical”.

Blogger-ul Zoso scrie că situația este nefavorabilă Antenei 1 pentru că vineri, când ar fi trebuit să apară iComedy, are premiera noul sezon ”Dansez pentru tine”.

”Eh, dincolo de lăbăreala asta se joacă un meci foarte mare și foarte important, pe care nu l-ați văzut explicat de analiștii media ai neamului. Tot vineri e premiera “Dansez Pentru Tine”. V-ați prins? În ziua în care iComedy nu apare, ProTV se pregătește să rupă tot. De aia iComedy a început de o lună, de aia au băgat cărbuni, ca atunci când va începe Dansez Pentru Tine, ei să fie deja cu un public format care să le asigure o bază solidă. Mică, dar solidă. Eh, cu mișcarea asta Bendeac i-a lăsat în fundul gol, cu ceva film de mâna a treia.

Și soluțiile pentru Antena1: fie renunță la iComedy și le ia 3 luni să pună ceva pe picioare care să aibă măcar jumătate din ratingul ProTV pe același fus orar, fie cedează și își freacă mâinile la publicitatea atrasă, dar ies învinși față de lingăii de la Antena3”, scrie Zoso pe blogul său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel