Zodii care se lasă greu cucerite

Zodii
Zodii

Unele semne zodiacale se lasă cu greu cucerite.

Gemeni

Gemenii sunt curioşi şi lipsiţi de griji, dar sunt, de asemenea, foarte inteligenţi şi anxioşi uneori. Nativa din această zodie poate fi spontană şi excentrică, dar îi este frică să lase pe cineva să intre în viaţa ei. Nu renunţa, pentru că ce te aşteaptă după această perioadă de jocuri confuze este cea mai puternică iubire pe care o vei experimenta vreodată. 

Balanţă

Unei Balanţe nu îi place să fie singură. Prioritatea ei în viaţă este de a căuta pe cineva compatibil cu ea, pentru că nu îşi doreşte nimic mai mult decât echilibru şi o relaţie paşnică. Dar va dura ceva timp până ca ea să îşi dea seama ce presupune acel echilibru şi cine ar trebui să fie acea persoană, pentru că ea este o persoană foarte indecisă. Deci, dacă ai de-a face cu o nativă din Balanţă, şansele ca ea să te ţină în aşteptare sunt destul de mari. 

Scorpion

Nativa din zodia Scorpion este extrem de încăpăţânată. Îi place foarte mult să aibă dreptate şi să iasă totul ca ea, aşa că dacă se prinde că cineva o place, atunci va începe să fugă, savurând fiecare moment din urmărire. Ea este cunoscută pentru latura ei nebunească, dar poate fi şi rece şi calmă. Ştie ce vrea şi ştie cum să obţină asta. 

Capricorn

Nativa din Capricorn ţine foarte mult la independenţa ei. A trecut prin multe şi nu a uitat niciun moment din experienţele ei, aşa că nu este interesată să se implice într-o relaţie care nu merită timpul ei. Stă foarte bine la capitolul auto-control. Se lasă foarte greu cucerită din cauza zidurilor pe care şi le-a construit în jurul ei, notează eva.ro. Este nevoie de timp pentru a ajunge la inima ei.

Vezi și: Zodii cu așteptări mult prea mari


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel