Zodii care își găsesc fericirea în 2019

Horoscop
Horoscop

Unele zodii vor începe o relație de lungă durată în 2019.

Leu


Eclipsa lunară din 21 ianuarie va fi în favoare ta, deci ar fi bine să ții minte această dată. În astrologie, luna reprezintă sentimentele, iar lunile pline aduc despărțirile, dar într-un sens bun pentru tine: îți permite să scapi de bagajul emoțional care te-a extenuat în ultimul timp. În luna iulie va fi o altă eclipsă de lună, care îți va oferi un început entuziasmant.

Berbec


În perioada zilei tale de naștere, planetele Venus și Marte îți influențează viața pozitiv, mai ales în dragoste. Nu va trebui să depui prea mult efort ca să-ți găsești partenerul perfect, astrele sunt în favoarea ta și lucrează ca lucrurile să se întâmple, dar trebuie să ai puțină răbdare. Anul acesta îți vei găsi fericirea.

Balanță


Pentru Balanțe, 2019 va fi un an în care vor experimenta atât bucurie, cât și dezamăgire. Astrologii îți recomandă să te pregătești mai întâi pentru o despărțire, și de abia apoi să îmbrățișezi o nouă relație. Trăiește momentele frumoase la maximum.

Vărsător


Când Uranus influențează în mod pozitiv planetele Venus și Marte, simți că ești învăluit/ă doar de iubire. Acest lucru se va întâmpla când te aștepți cel mai puțin, cu o persoană care nu este tocmai genul tău. Așa că ar fi bine să gândești în perspectivă și să fii deschis/ă provocărilor, notează elle.ro.  

VEZI ȘI: Zodia care se îmbogățește. Va avea un an de neuitat!

VEZI ȘI: Zodia care nu trebuie să dea înapoi. Va triumfa în 2019!

VEZI ȘI: HOROSCOP 2019. Mariana Cojocaru, previziuni pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel