Zodii care intimidează orice bărbat: ”Nu poți să o cucerești” Top zodii

Zodii
Zodii

Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse", la Antena 3, topul zodiilor de femei care intimidează bărbații.

Iată zodiile prezentate de Mihai Voropchievici:

Berbec - Este o supercuceritoare. Când a pus ochii, pentru ea e. Se duce la țintă. Are o gamă variată de exprimări. Nu ai ce să faci, cedezi. Nativa este cea care inițiază, cea care face, dar și cea care ține la respect. E cumințel până a pus ochii.

Leu - A venit cu o aură de strălucire, e vedetă. Sunt și Leoaice serioase, inabordabile. Când ea simte că e cineva de aceeași valoare cu care poate face un parteneriat, vine și îi găsește pe cei care sunt pe calapodul său. Aveți atitudine dacă vreți să cuceriți o femeie din zodia Berbec sau Leu.

Săgetător - Prin prestanța ei, prin tot ce expune e automat ca farul care vine cu luminița, ca felinarul și toți fluturii acolo sunt. Au alură de la 1.72 în sus, datorită acestui lucru, bărbații au senzația că sunt priviți de sus, fiecare zodie are o anumită scară de valori. Dacă știi cum să te apropii. Sunt niște oameni fantastic de iubitori. Orgasmul trebuie să plece din mental. Dacă vii și stimulezi intelectul, de acolo poți să obții și alte lucruri. Are o forță de a-și reveni după eșec extraordinar.

Fecioara - N-ai să poți s-o cucerești. Să nu abordezi refertoar la erotism. Te înțelege din priviri. Abia așteaptă să te dai victimă. Vine și te ia sub aripa ei, te cicălește. Pune piciorul pe tine și de acolo încep coordonările. E muncitoare. Amorțeala asta, ceea ce percepi de o nativă care te ține la respect. Dacă o abordezi, te trimite direct la muncă: Ai bani, casă? O abordezi doar dacă te duci pe cinstite. Nu se bagă la escapade.

Capricorn - Ce mister se ascunde în spate? E mai sobră, are o notă de mister pe care o păstrează. Dacă te simte că are valori, începe să-și pună întrebări. Se întreabă în minte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel