ZODIAC CHINEZESC, ANUL CÂINELUI. Marian Golea, astrolog: ”Este anul TRĂDĂRILOR”. La ce să fim atenți

Anul Câinelui de Pământ, 2018
Anul Câinelui de Pământ, 2018

Astrologul Marian Golea a făcut afirmații grele despre Anul Câinelui. Anul nou chinezesc pare să vină cu multe vești proaste pentru români și pentru anumite zodii, în special. 

Iată ce a afirmat astrologul Marian Golea, la Antena 3: 

Trădări și divorțuri

ZODIAC CHINEZESC, ANUL CÂINELUI, 2018. ”Sunt câteva zodii care vor fi avantajate, dar acest an aduce foarte multă justiție, cei care au probleme cu justiția, vor fi foarte crunte, va aduce și mișcări de pământ, în al treilea rând putem vorbi de foarte multe trădări și o să auzim de multe divorțuri. Vorbim de trădări atât în familie, cât și la serviciu. 

Zodii avantajate

ZODIAC CHINEZESC, ANUL CÂINELUI, 2018. Zodiile favorizate sunt cei născuți în zodia Șarpelui (1965, 1977, 1989), ei sunt pe primul loc. Pe locul al doilea, Caii. După care, paradoxal, vor fi Cocoșii, cu toate că au un mic amendament cu sănătatea. 

Zodii dezavantajate

ZODIAC CHINEZESC, ANUL CÂINELUI, 2018. Vom avea câteva zodii total dezavantajate, cum sunt Șobolanul (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008). Pe locul doi, Bivolii (1949, 1961, 1973, 1985, 1997). Mare atenție cu legea, mare, mare atenție, vor fi hăuituiți tot anul. Apoi vin Tigri (1950, 1962, 1974, 1986, 1998). Acestea sunt cele mai afectate zodii. 

Anul plin de oportunități, dar fără prosperitate

ZODIAC CHINEZESC, ANUL CÂINELUI, 2018.  Se spune că anul va fi plin de oportunități, dar cel mai important lucru într-un business îl reprezintă banii, ca să creeze prosperitate. Prosperitatea lipsește. Vor fi multe idei care te vor duce la sapă de lemn. Este un an cu puțină prosperitate și aceea ascunsă. 

Trebuie să fim atenți la ceea ce e prea bine ca să fie adevărat. Dacă cineva vine și ne face o oferă de o afacere care sună prea bine, nu trebuie să avem încredere. 

Oameni ascunși

ZODIAC CHINEZESC, ANUL CÂINELUI, 2018.  Există foarte mulți oameni ascunși, care pot să-ți fie prieteni acum, dar vor fi dușmani cât de curând. Să nu avem multă încredere. Sunt câteva zodii, Tigrii mai ales și Bivolii, care pot ajunge la probleme deosebite. 

Risc de pierdere a serviciului

ZODIAC CHINEZESC, ANUL CÂINELUI, 2018. Există o stea a distrugerilor care cade pe carieră, oamenii își vor pierde serviciul, atenția mare. Sfatul e să țină oamenii de serviciu, pentru că se vor întâmpla lucruri nefericite. 

În relațiile de familie, petreceți mai mult timp cu familia, pentru că s-ar putea să v-o destrămați. 

Partea bună, spre sfârșitul anului

ZODIAC CHINEZESC, ANUL CÂINELUI, 2018. Partea bună se va întâmpla undeva spre sfârșitul anului. Nu deschideți afaceri primăvara, vara va produce o mișcare în industrie, toamna este perioada de făcut bani (august-septembrie), după care va veni o perioadă foarte lentă. 

Vor apărea lideri care vor uita de problemele lor personale și care vor pleca urechea la oameni, pot apărea lideri care să-i conducă pe oameni. 

Bărbații care vor știi să vorbească cu partenera de lângă ei, pot să le conducă la altar. 

Aveam steaua a cincea a distrugerilor pe carieră, ceea ce înseamnă multe concedieri, vor apărea nemulțumiri în stradă, care nu vor putea fi aplanate printr-o atitudine care să le dea un pic de încredere, oamenii nu rezonează cu conducătorul lor, va fi un an foarte rău, vor fi scandaluri non-stop în justiție. 

Este un an în care toată lumea să fie circumspectă.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel