EXCLUSIV  Zodia care va avea parte de mulți bani în următorul an. Daniela Simulescu: Atenție! Veți avea tendința de a face risipă / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a oferit previziuni complete pentru zodia Taur. 

Potrivit Danielei Simulescu, intrarea lui Jupiter în casa a doua va aduce atât venituri mari, cât și cheltuieli semnificative pentru nativii zodiei Taur. Cu toate că aceștia sunt, în general, chibzuiți cu banii, există riscul unor cheltuieli impulsive și inutile. Vor apărea situații neprevăzute care necesită resurse financiare, așa că este important ca aceștia să economisească o parte din veniturile suplimentare.

Taur/Ascendent în Taur

„Astăzi, Jupiter trece în casa a doua și până în iunie, anul viitor, vă va aduce mulți bani, dar și multe cheltuieli. Vouă vă place ideea de bani foarte mult, sunteți destul de cumpătați, cel puțin așa scrie în teoria astrologică, doar că veți avea tendințe de a cheltui aiurea și pe lucruri inutile.

Jupiter, la un moment dat, va aduce cheltuieli. S-ar putea să se strice ceva prin casă, să apară un eveniment, cineva să aibă o problemă și să fie nevoie de banii respectivi. Bucurați-vă de viață, desfătați-vă, însă, în același timp, să aveți în vedere să nu cheltuiți toți banii suplimentari.

Nu doar Jupiter intră în casa a doua, ci și Mercur, dar până atunci se întâlnește cu Uranus în semnul vostru. Permiteți-vă să ieșiți din turmă, săptămâna ce urmează. Permiteți-vă să îndrăzniți mai mult în momentul în care discutați cu cei dragi sau poate chiar la serviciu. Permiteți-vă să-i șocați pe cei din jur. Pe moment s-ar putea să vă zguduiți, nu înțelegeți ce vi se întâmplă, cum de vă gândiți la așa ceva și cum de spuneți lucrurile în acest mod, dar noua atitudine vă va sprijini enorm și chiar aveți nevoie de ea.

Ce mai trebuie să aveți în vedere săptămâna ce urmează... Venus, care este guvernatoarea voastră, se apropie de Soare. Cumva, uitați care vă este valoarea și îi lăsați pe ceilalți să vă definească și voi uitați că poate sunteți buni la un anumit domeniu. Nu îndrăzniți să spuneți lucrul ăsta! Ancorați-vă, trăiți, aici și acum, și nu îi lăsați pe ceilalți să vă definească, ci faceți voi asta pentru voi.”, a spus Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel