Ziua Unirii: „Îngerii Albi", momente spectaculoase la Circul Globus din București

Românii dornici de momente de neuitat sunt așteptați, sâmbătă, 24 ianuarie, când se sărbătorește Ziua Unirii, la Circul Globus București, pentru a-i vedea pe cei mai bine pregătiți echilibriști, pe cei mai renumiți dresori și pe cei mai simpatici comici în spectacolul "Îngerii albi".

Spectacolul concurs "Galele Circului – Trilogie" a ajuns în acest an la cea de-a XIII-a ediție. În concurs, se vor întrece pentru premiul cel mare cele mai frumoase numere acrobatice, numere aeriene, dresuri de animale și momente comice, în cadrul celor trei spectacole diferite Îngerii albaștri, Îngerii albi și Gala Laureaților.   

Sâmbătă, 24 ianuarie 2015, Circ & Variete Globus București îi așteaptă pe spectatori de la ora 15.00, la "Îngerii albi", un spectacol-concurs la care publicul de toate vârstele va atribui marile premii și care îi obligă în egala măsură pe creatori, cât și pe artiști, dar și pe public care nu se va mai satura să aplaude până la epuizare.

Surpriza cea mare a spectatorilor va fi că la sfârșitul celor 13 momente din fiecare spectacol care intra în concurs nu vor ști ce să aleagă și cum să delibereze, deoarece totul este absolut fascinant.

Grupurile organizate din grădinițe, școli, licee și facultăți sunt așteptate în zilele de miercuri, joi și vineri, de la ora 09.00 și ora 11.00, iar weekendurile aparțin tuturor iubitorilor artei circului (sâmbătă de la ora 15:00 și duminică de la ora 15:00).

Circ Variete Globus Bucuresti vă invită până la sfârșitul lunii martie 2015 la o competiție între cei mai valoroși artiști români. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 35 și 70 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel