Ziua Tatălui, 18 iunie. Mesaje pentru tați, adevărata semnificație a zilei

Ziua Tatălui, 18 iunie. Mesaje pentru tați, adevărata semnificație a zilei
Ziua Tatălui, 18 iunie. Mesaje pentru tați, adevărata semnificație a zilei

Ziua Tatălui, 18 iunie.  Ziua Tatălui este sărbătorită astăzi în aproximativ 90 de țări din întreaga lume. 

Ziua Tatălui, 18 iunie.  UNICEF le reamintește părinților de pretutindeni că iubirea și protecția oferite de tați, alături de ajutorul pentru nutriție, sunt esențiale pentru viitorul copiilor.

Ziua Tatălui, 18 iunie. ”Trebuie să recunoaștem în întregime rolul pe care îl joacă tații în a oferi copiilor cel mai bun start în viață și să îi susținem în îndeplinirea acestei misiuni. Tații reprezintă una dintre cele mai bune resurse în dezvoltarea copilului”, a spus Gabriel Vockel, Reprezentatul Adjunct al UNICEF în România.

Ziua Tatălui, 18 iunie. Atenția oferită copiilor în primii ani de viață îi va ajuta să învețe mai bine, să aibă mai puține probleme de comportament și să devină persoane mai sănătoase și mai fericite.

Ziua Tatălui, 18 iunie. Cercetările arată că, atunci când tații stabilesc o legătură emoțională cu bebelușii lor încă de la începutul vieții acestora, ei pot juca un rol mai activ în dezvoltarea copiilor, vor avea o sănătate psihică mai bună, stimă de sine și satisfacții pe termen lung.

Ziua Tatălui, 18 iunie. Tații din România beneficiază de un concediu de paternitate de până la trei săptămâni, inclusiv dacă părinții nu sunt căsătoriți sau dacă este vorba de un copil adoptat. În plus, conform legislației din România, dacă mama continuă să lucreze după naștere sau dacă aceasta nu are loc de muncă, tatăl poate beneficia de concediu de creștere a copilului de până la doi ani.

Ziua Tatălui, 18 iunie. Mesaje pentru tați

Ziua Tatălui, 18 iunie. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață... La mulți ani, tată!";

Ziua Tatălui, 18 iunie. "Pentru că anii de trudă și muncă se număra în fire albe și riduri, îți pot spune, tată, că de-acum înainte ai să întinerești; Pentru că dragostea și fericirea se număra în sclipirile ochilor, îți pot promite că de-acum înainte ai să te faci mai frumos, tată. Ești iubit mai mult că niciodată";

Ziua Tatălui, 18 iunie. "O lume nebună nu va aprecia niciodată oamenii înțelepți, dar nu-ți bate capul cu lumea dragă, tată. Noi, familia ta, suntem tot ce ai nevoie și vom fi mereu aici lângă tine. Noi te iubim și avem nevoie de înțelepciunea ta";

Ziua Tatălui, 18 iunie. "Mulțumesc, tată, pentru că exiști și pentru că m-ai ales să fiu fiica ta! Astăzi, vreau doar să îți mulțumesc".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel