Ziua porţilor deschise pentru copii, la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul de Interne
Ministerul de Interne

Ministerul Afacerilor Interne organizează evenimentul "Ziua Porţilor Deschise pentru Copii", la sediul instituţiei din Piaţa Revoluţiei. 

Secretele ministerului de Interne, dezvăluite copiilor. În data de 31 mai, între orele 8,00 - 13,00, Ministerul Afacerilor Interne va organiza la sediul central din Piaţa Revoluţiei evenimentul "Ziua Porţilor Deschise pentru Copii", constând în expoziţii de tehnică, autovehicule şi mijloace specifice, activităţi interactive şi vizitarea sediului MAI. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, în data de 31 mai, între orele 5,00 - 15,00, se va restricţiona traficul rutier pe str. Academiei, între str. Dem I. Dobrescu şi str. Ion Câmpineanu, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al Brigăzii Rutiere". 

Traficul rutier va fi restricţionat joi, între orele 5,00 - 15,00, pe strada Academiei, între străzile Dem I. Dobrescu şi Ion Câmpineanu, având în vedere organizarea de către Ministerul Afacerilor Interne a "Zilei Porţilor Deschise pentru Copii", informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Măsuri de fluidizare a traficului

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi le solicită conducătorilor de autovehicule să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de participanţi şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi. 

Vezi şi:Avocatul Poporului, pensie în aceleaşi condiţii cu judecătorii CCR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel