Ziua Poliţiei, 25 martie. Mesaj CRUNT al unui lider de sindicat: Îmi mor colegii!

Poliție
Poliție

Ziua Poliţiei. În fiecare an, pe 25 martie, chiar de Buna Vestire, se sărbătoreşte şi Ziua Poliţiei Române. Bogdan Bănică, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din Româniam a transmis un mesaj cu această ocazie. 

"Doar pentru a mă încadra în peisaj, aș putea să urez și eu pompos și ipocrit LA MULȚI ANI Poliției Române.

Nu o voi face, în condițiile în care această instituție se degradează de la an la an, cu bună-știința și complicitatea dandanalei blonde.

Nu voi spune LA MULȚI ANI Poliției Române, în condițiile în care, doamna ministru Dan, ați îndoliat această instituție!

Nu o voi spune atâta timp cât încă îmi mor colegii în misiuni din cauza lipsei armamentului, a dispozitivelor cu electroșocuri, a body-cam-urilor, a legislației care să îi protejeze pe cei care apără statul de drept și nu pe penali.

Nu o voi spune atâta timp cât ne condamnați la moarte, doamna ministru, obligându-ne să ne deplasăm la intervenții cu aceste coșciuge cu girofar!

Nu o voi spune atâta timp cât mințiți populația că totul e sub control, când singura patrulă formată din doi polițiști trebuie să intervină la toate evenimentele pe o rază de 100 de km. Dotați cu Carpați și spray deodorant.

Majoritatea subunităților de poliție sunt conduse de pseudopolițiști, proveniți din structuri neoperative, putregaiuri cu epoleți pe care i-ați promovat în funcții, doamna Dan, și care nu au habar de munca adevărată de poliție, cea din stradă. Dar au sprijin politic și mai sunt și sfidători față de polițiștii veritabili, când vin în controale. Mulțumită dumneavoastră și susținerii pe care le-o acordați.

La mulţi ani, dragi colegi!

Voi spune însă LA MULȚI ANI colegilor mei care își dedică viața acestei nobile meserii, ignorându-și adesea familiile, sănătatea și viețile personale.

Voi spune însă LA MULȚI ANI agentului de la postul de poliție din câmpia secetoasă sau din vârful muntelui, luptătorului SAS, colegului de la arme și explozibili, conductorului câine, TF-istului, judiciaristului profesionist, agentului de siguranță urbană care se confruntă direct cu toate leprele societății, colegului de la investigarea fraudelor economice, proximistului cu răbdarea de fier, agentului de circulație, băieților de la crimă organizată și DIICOT, criminalistului cu nervii de piatră și celor de la CRAP.

#MAI are vreun sens să exclam că și eu îmi doresc o poliție care să-i apere pe cetățeni și interesul acestora?
#șîeu

LA MULȚI ANI, dragi colegi, nu ție, miliție șchioapă, impotentă și instituțional aservită politic!", este mesajul lui Bogdan Bănică, vicepreședinte Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel