Ziua Naţională, petrecere românii din Spania

 Torrejón de Ardoz (Spania)
Torrejón de Ardoz (Spania)

Uniunea Muncitorilor Români din Spania organizează pe 3 decembrie, în Recinto Ferial din Torrejón de Ardoz, un eveniment dedicat sărbătoririi Zilei Naţionale a României.

Uniunea Muncitorilor Români din Spania organizează duminică, 3 decembrie, între orele 12,00 şi 22,00, în Recinto Ferial din Torrejón de Ardoz, un eveniment dedicat sărbătoririi Zilei Naţionale a României, pe muzica artiştilor Vlăduţa Lupău, Alexandru Brădăţan, Steliana Sima, Oana Tomoiagă şi Nicoleta Voica.

"Vino şi petrece alături de români în cadrul unui festival de muzică populară românească cu artişti de mare valoare pentru folclorul românesc şi pe muzica sufletului tău. Cu această ocazie, la Târgul cu produse tradiţionale româneşti veţi putea consuma cele mai delicioase preparate din gastronomia românească", se arată într-un comunicat al Uniunii Muncitorilor Români din Spania transmis Agerpres.

Intrarea la eveniment este gratuită. Alături de Radio Românul şi Ziarul 'El Rumano en Espana', Agenţia Naţională de Presă Agerpres este partener media al evenimentului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel