Ziua Naţională, chef Cătălin Scărlătescu găteşte "Masa populară"

De Ziua Naţională, la Alba iulia, chef Cătălin Scărlătescu şi echipa sa vor pregăti două feluri de mâncare, fasole cu cârnaţi şi varză călită cu ciolan.

Peste 9.000 de porţii de fasole cu cârnaţi şi de varză călită cu ciolan, însoţite de câte o chiflă şi câte un pahar cu vin, vor fi distribuite, gratuit, celor care vor fi prezenţi la Alba Iulia de Ziua Naţională a României, masa populară fiind sponsorizată de către un important retailer german şi de unul din cei mai mari producători de vin din România, care deţine podgorii pe Valea Tîrnavei Mici.

"În acest an, chef Cătălin Scărlătescu şi echipa sa vor pregăti două feluri de mâncare, fasole cu cârnaţi şi varză călită cu ciolan. Sunt mai mult de 9.000 de porţii. Fiecare porţie este însoţită de o chiflă şi de un pahar cu vin', a declarat, marţi, viceprimarul municipiului Alba Iulia Paul Voicu.

[citeste si]

În premieră, punctele de distribuţie a caserolelor vor fi amplasate în incinta unităţii militare din Alba Iulia, situată între Poarta a III-a şi Piaţa Cetăţii. Anul trecut, au fost distribuite zece mii de porţii de iahnie de fasole cu cârnaţi, pregătită de 20 de chefi după o reţetă culeasă din bucătăria veche ţărănească. Anterior, masa populară de Ziua Naţională a constat în friptură de porc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel