ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. Traian Băsescu, HUIDUIT în București, de 1 DECEMBRIE. Mesajul lui Radu Tudor

Președintele Traian Băsescu este prezent, pentru ultima oară, în calitate de președinte al României, la parada de Ziua Națională a României, de 1 Decembrie. A fost primit în huiduieli în Piața Constituției. 

Președintele a ajuns cu întârziere de câteva minute la parada de 1 decembrie, de Ziua Națională a României, în Piața Constituției. "Dacă se poate cineva să-i dea un sms, să-i dea un e-mail, să-i transmită pe Facebook. Zeci de mii de militari și români îl așteaptă înfrigurați", a spus, în direct, jurnalistul Radu Tudor. Imediat, huiduielile din Piața Constituției i-au atras jurnalistului atenția. Traian Băsescu ajunsese pentru ultima oară în calitate de președinte al țării la parada de 1 Decembrie. 

O paradă grandioasă, la care defilează 2700 de militari români şi străini prin centrul Capitalei, alături de 650 de vehicule militare vor participa la defilare. Elicopterul cu tricolorul nu se ridică astăzi de la sol. Siguranța primează. 

Jurnaliștii Antenei 3 și-au arătat, totuși, regretul că președintele Traian Băsescu este huiduit în această zi importantă pentru toți românii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel