ZIUA MUNCII 1 Mai: Concerte şi târguri. Unde petrecem

ZIUA MUNCII 1 Mai: Concerte şi târguri organizate în Bucureşti cu ocazia zilei internaţionale a muncii.

Un concert organizat în Parcul Drumul Taberei şi târgurile deschise în parcurile Alexandru Ioan Cuza, Plumbuita şi Kiseleff sunt câteva dintre modalităţile de relaxare pe care le au la dispoziţie bucureştenii care îşi petrec ziua de 1 Mai în Capitală.

Astfel, un concert special va avea loc în Parcul Drumul Taberei, pe scenă urmând să evolueze Irina Rimes, Mandinga şi The Motans. Evenimentul, organizat de primăria de sector, prin Centrul Cultural European Sector 6, va începe la ora 19,00 şi se va încheia la ora 22,00. Prezentatorul spectacolului, Cosmin Seleşi, va întreţine atmosfera pe tot parcursul serii. Intrarea va fi gratuită.

Totodată, marţi vor fi în continuare deschise târgurile organizate în trei parcuri bucureştene, cu prilejul minivacanţei de 1 Mai. Astfel, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR) - intrarea de la Biserica maramureşeană - bucureştenii vor fi întâmpinaţi cu mici boiereşti, făcuţi după o reţetă specială. Din ofertă nu lipsesc nici varza călită cu mămăliguţă, pastrama, ceafa de porc sau frigăruile făcute pe grătar.

Amatorii de peşte pot alege să guste din scrumbia de Dunăre, bibanul de mare, cotletul de somon şi păstrăvul pe pat de orez cu legume.

În Parcul Plumbuita, bucureştenii sunt aşteptaţi cu mititei, cârnaţi şi frigărui. Totodată, maramureşencele au pregătit sarmale cu mămăliguţă. Pe scena din parc se va cânta muzică uşoară internaţională, dar şi muzică populară, invitat special fiind interpreta Rodica Creţu. 

Parcul Kiseleff îşi aşteaptă vizitatorii cu o serie de preparate speciale, de la paella cu fructe de mare la mâncăruri spaniole precum bocadillo, sendviş cu multă carne făcută la plită, sendviş cu jamon serrano, chipsuri din somon cu sos 1.000 de insule, dar şi hamsii prăjite şi şprot prăjit. Din ofertă nu lipsesc sangria, băutura specific spaniolă. Amatorii de dulciuri sunt aşteptaţi cu plăcinte de toate felurile, dar şi clătite proaspete cu dulceaţă şi ciocolată.

Toate cele trei târguri vor fi deschise marţi, 1 mai, până la ora 20,00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel