Ziua Jandarmeriei Române. Manifestări în Capitală

Evenimente speciale au loc duminică în parcul Herăstrău cu ocazia sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române.
 
 
Tiroliana, artele marţiale, maşinile speciale de intervenţie, echipamentele de protecţie antiteroristă şi cei mai bine antrenaţi jandarmi vor fi atracţia evenimentului "EXPOJandarmeria", care va avea loc, duminică, în Parcul Herăstrău, cu prilejul sărbătoririi a 167 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. 

„Nu vor lipsi jandarmii montani, care vor prezenta exerciţii demonstrative spectaculoase, fanfara interactivă, standul de misiuni internaţionale, precum şi cel de prezentare a ofertei educaţionale pentru cei interesaţi să urmeze o carieră militară. Cei mici vor putea să încerce echipamentul jandarmilor, să înveţe tehnici de autoapărare, să folosească instalaţiile acustice şi luminoase din maşinile de intervenţie şi, cel mai important, să afle despre misiunile şi rolul Jandarmeriei Române”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române citat de Agerpres.

[citeste si]

Începând cu ora 11.00, va avea loc "Crosul Jandarmeriei Române", competiţie la care vor participa jandarmi, studenţi jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie, dar şi orice persoană interesată. 

Distanţa de alergare este de 1.500 metri, iar înscrierea se va face în baza unui act de identitate la intrarea în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle), unde va fi amenajat un stand special. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel