Ziua II, Guvernul. Agenda Prințului Charles

Prințul Charles
Prințul Charles

Prinţul Charles va fi primit astăzi de premierul Grindeanu şi va merge la Patriarhie, Palatul Elisabeta şi Muzeul Satului.

 
 

 

Prinţul de Wales va fi primit astăzi, la ora 11.40, la Palatul Victoria, de premierul Sorin Grindeanu, întâlnirea având loc în cea de-a doua zi a vizitei oficiale pe care Alteţa Sa Regală o efectuează în România. 

Tot în cursul zilei de joi, Prinţul Charles va fi primit de Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu la Palatul Elisabeta. 

De asemenea, Prinţul de Wales va merge astăzi și la Patriarhia Română şi la Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti". 

[citeste si]

Vizita oficială a Prinţului Charles în România a început ieri, când Alteţa Sa Regală a depus o coroană de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I. 

Tot miercuri, Prinţul de Wales a fost primit, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis, care l-a decorat cu Ordinul Naţional "Steaua României" în Grad de Mare Cruce, în semn de „preţuire pentru activitatea în România şi pentru promovarea imaginii acesteia în lume”. 

Vizita oficială a Prinţului Charles în România se va încheia vineri. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel