Ziua fratelui - 24 mai. Mesaje de La Mulți Ani pentru frate. "Uneori, a fi frate este chiar mai bine decât a fi supererou"

Ziua fratelui - 24 mai. Mesaje de La Mulți Ani pentru frate / Foto: Pixabay, de Vic_B
Ziua fratelui - 24 mai. Mesaje de La Mulți Ani pentru frate / Foto: Pixabay, de Vic_B

În articol găsești mesaje de La mulți Ani de Ziua Fratelui.

Astăzi, 24 mai, este sărbătorită Ziua Fratelui în mai multe țări din lume. Este un motiv bun să îi spui fratelui tău cât de mult îl iubești.

"Uneori, a fi frate este chiar mai bine decât a fi supererou", a spus Marc Brown, autor şi ilustrator de cărţi pentru copii.

Cuvântul "frate" provine din rădăcina latină "frater" şi din cuvântul proto-germanic "brothar", care la rândul său provine din rădăcina proto-indo-europeană "bhrater", relatează Agerpres. Indiferent de origine, atât în cuvinte, cât şi în sânge, fraţii noştri ne acoperă întotdeauna spatele. Sunt cei mai apropiaţi prieteni ai noştri şi, uneori, cei mai enervanţi oameni pe care îi cunoaştem. Dar noi îi iubim oricum. Chiar şi unii dintre cei mai faimoşi oameni din istorie au avut fraţi pe care să se sprijine şi pe care să se enerveze.

Potrivit site-ului nationaltoday.com, Ziua fratelui (#BrothersDay) este sărbătorită pe 24 mai începând cu anul 2005, C. Daniel Rhodes din Alabama fiind cel care a organizat pentru prima dată această sărbătoare. Ea nu trebuie confundată cu Ziua fraţilor şi surorilor, care are loc în luna aprilie. Cu toate ciudăţeniile şi neplăcerile pe care le creează uneori, un frate este cel mai bun păstrător de secrete, nu ne va expune niciodată şi nici nu ne va lăsa în urmă.

Țările în care este sărbătorită Ziua Fratelui



Principiul frăţiei este foarte puternic în rândul bărbaţilor. Fie că este vorba de o relaţie de sânge sau nu, bărbaţii îşi iau foarte în serios "codul fratelui" şi nu există multe lucruri care să se interpună între o frăţie puternică pe termen lung. Această temă a inspirat nenumărate filme, cărţi, tablouri, piese de teatru şi seriale TV, cum ar fi binecunoscutul "Band of Brothers".

Istoria are multe duouri şi grupuri de fraţi distinşi. Poveştile spuse de fraţii Grimm sunt celebre până în ziua de azi, iar progresele în domeniul zborului şi al aeronauticii nu ar fi fost posibile fără ca fraţii Wright să îşi fi pus mintea la contribuţie.

Ziua fratelui este marcată mai ales în Statele Unite, dar este recunoscută şi multe alte ţări din întreaga lume - Australia, Rusia, ţări asiatice precum India şi ţări europene precum Franţa şi Germania.

Mesaje de La Mulți Ani de Ziua Fratelui

1. Fratele este și prieten, și sprijin, și consilier, și complice! Fratele este frate. Mulțumesc că te am, la mulți ani!

2. Îți doresc, frate, multă bucurie în destin! Norocul să fie de partea ta.

3. Mă bucur că am un astfel de frate ca tine! Îți doresc un noroc infinit care să-ți transforme visele în realitate și să te facă cel mai fericit!

4. Astăzi vreau sa-l felicit pe cel mai bun prieten al meu – pe fratele meu! Vreau să te văd împlinit, cu dorințe care să-ți aducă fericirea reală.

5. Întotdeauna le spun tuturor oamenilor ce frate inteligent, artistic și luptător am! Ce bucurie e să știu că am un așa frate ca tine în această lume mare! Tu ești aurul vieții mele! Îți urez să fii fericit încă 100 de ani!

7. Fratele meu drag! Să obții ceea ce-ți doriți – să-ți visezi cu ochii deschiși dorințele, să fii urmărit de fericire pretutindeni, iar succesul să se stabilească definitiv în viața ta.

8. Ești cel mai bun frate din lume! Poți mereu conta pe sprijinul meu! Sănătate, fericire, succes și să fii înconjurat de cei mai frumoși oameni!

9. Să ai succes în cele mai importante începuturi și în cele mai neimportante chestiuni!

10. Viața ne-a împrăștiat prin lume, dar mereu țin minte că tu ești fratele meu și că, indiferent ce s-ar întâmpla, vei fi mereu fratele meu, așa cum eu sunt al tău. Felicitări!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel