Urmărește emisiunea live


Ziua falsifica bani și seara făcea cumpărături. Tânăr reținut de polițiști

Foto: Poliția Română
Foto: Poliția Română

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au reținut un tânăr, de 24 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare au desfășurat o prindere în flagrant delict a unui tânăr, de 24 de ani, din municipiul Satu Mare.

Din cercetări a reieșit că acesta s-ar fi folosit de bancnote din cupiura de 50 de euro și ar fi cumpărat cu acestea mai multe bunuri, postate pe o platformă de vânzări online, de la 3 persoane din județul Satu Mare. Bancnotele prezentau inscripția „movie money” și „this is not legal”.

Seara făcea cumpărături 

Persoana bănuită ar fi stabilit întâlnirile cu vânzătorii după lăsarea serii, astfel că victimelor le era greu să își dea seama de faptul că nu erau bancnote reale.  

În urma activităților desfășurate, polițiștii au recuperat prejudiciul în totalitate și au ridicat, în vederea confiscării, 20 de bancnote din cupiura de 50 de euro.

Tânărul a fost reținut 

Față de tânăr, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel