Ziua Porților Deschise pentru Copii la MAI, joi, 31 mai 2018. Andra Gogan, invitată

Zilei Porților Deschise pentru Copii la MAI. foto: MAI / facebook
Zilei Porților Deschise pentru Copii la MAI. foto: MAI / facebook

"E o mare bucurie să vă invităm din nou la noi acasă!" este mesajul MAI cu ocazia Zilei Porților Deschise pentru Copii la MAI.

Ministerul Afacerilor Interne organizează a X-a ediție a Zilei Porților Deschise pentru Copii, joi, pe 31 mai.

"Vă promitem, chiar va fi o zi memorabilă!" scriu cei de la MAI pe pagina lor de facebook. "Dacă n-ați văzut niciodată o coborâre în rapel de la înălțime, armamentul și tehnicile de intervenție ale colegilor noștri de la trupele speciale sau câinii polițiști în acțiune, acum este momentul.
Vă așteptăm să cunoașteți oamenii din spatele uniformelor de polițist, jandarm, pompier, polițist de frontieră sau pilot, să le aflați poveștile și, de ce nu, să vă încercați alături de ei îndemânarea.
Pentru cei care vor să îmbrățișeze o carieră în MAI vom prezenta oferta educațională din școlile noastre de agenți și ofițeri!
Vă așteptăm cu o mulțime de surprize!!" este invitaţia de nerefuzat a celor de la MAI.

Pentru doritori, trebuie ştiut că intrarea este liberă, iar adulții vor avea acces în clădire pe baza cărții de identitate.

Minipoliţistul, purtător de mesaj

Poza care însoţeşte invitaţia celor de la MAI este un "minipoliţist" care are şi el ceva de spus:

"Hmm. Știu că zâmbiți când vă uitați la mine. Eu sunt foarte serios și am ceva de anunțat!

Sunt MINIPOLIȚIST și mă găsiți joi, pe 31 mai, între orele 08.00 – 13.00, la Ministerul Afacerilor Interne. Este ZIUA PORȚILOR DESCHISE PENTRU COPII și am adus pentru voi elicopter, motociclete, câini, mașini și multe alte surprize.

Puteți veni cu clasa, cu părinții sau cu oricine vreți voi. Deci? Vă notez pe agendă?" este o altfel de invitaţie postată pe pagina reţelei de socializare a MAI.

VIDEO invitaţie. Andra Gogan, invitat de onoare

Andra Gogan va fi alături de cei de la MAI, pe 31 mai 2018, la a X-a Ediție a Zilei Porților Deschise pentru Copii la MAI. "Prietena a sute de mii de copii, printre care cu siguranță și ai dumneavoastră, va avea un spectacol pe care copiii nu îl vor uita!", precizează poliţiştii.

VIDEO

Anul acesta, polițiștii de la trupele speciale, jandarmii montani și pompierii salvatori vor coborî în rapel de pe clădirea ministerului, iar câinii polițiști își vor arăta abilitățile în exerciții demonstrative. Pe lângă mașinile de poliție, de pompieri, jandarmi și de bărcile poliției de frontieră, veți putea face fotografii și într-un elicopter al MAI!

"Știm din anii precedenți că una dintre atracțiile acestui eveniment este chiar Palatul Ministerului de Interne! Acesta va putea fi vizitat, însă trebuie să știți că accesul persoanelor cu vârsta de peste 14 ani va fi permis în clădire numai pe baza actului de identitate!" se încheie invitaţia pentru copii la Ziua porţilor Deshide pentru Copii a MAI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel