Zile onomastice: cadouri inspirate de la FineStore.ro pentru sărbătoriții cu cele mai rafinate gusturi

“Luna cadourilor” nu s-a terminat! Cei care își serbează ziua onomastică în perioada următoare vor fi răsfățați în continuare cu daruri din partea celor dragi!

Alegerea unui cadou potrivit pentru un sărbătorit cu gusturi fine le poate da însă serioase bătăi de cap celor care au rămas în pană de idei după Crăciun. În ajutor le vine, ca de fiecare dată, FineStore.ro!

În oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice se regăsesc peste 3.000 de produse originale, cu prețuri mici de sărbători, din care puteți alege un cadou pentru toate gusturile, chiar și pentru cei mai pretențioși sărbătoriți.

Cu siguranță nu veți da greş dacă oferiți în dar unui membru apropiat al familiei sau unui prieten de-o viață, care preferă dintotdeauna să savureze un coniac elegant la ocazii speciale, o sticlă de Rémy Martin. De pe FineStore.ro, puteți alege sortimente clasice, dar şi unele exclusiviste, de colecţie, pentru cunoscători.

În situația în care sărbătoritul preferă însă romul de cea mai bună calitate îl puteți surprinde cu o sticlă de Dictador, unul dintre cele mai apreciate şi premiate romuri columbiene din lume. Bineînțeles că și în acest caz, pe FineStore.ro, aveți la dispoziție sortimente de colecție, îmbuteliate în ediţie foarte limitată, cum este, de exemplu, Dictador 2 Masters Barton Rye Bourbon Cask 1979 & 1982.

O opțiune de cadou inspirat pentru un sărbătorit cu gusturi alese poate fi și o sticlă de Dom Perignon, cea mai prestigioasă şampanie din lume şi lider al categoriei Prestige Cuvee, fiind apreciată de foarte multe vedete internaţionale și cu siguranță și de cel căruia intenționați să-i faceți ziua și mai spumoasă!

Surse de inspirație pentru cadouri memorabile găsiți din plin pe FineStore.ro. Printre brand-uri renumite, care pot fi achiziționate de sărbători cu prețuri mici, se numără și Gosset, Masi, June, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin.

În stocul celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice găsiți, practic, tot ce doriți în materie de băuturi alcoolice: de la licori tradiționale la șampanie și vin spumant, vin, whisky, vodkă, coniac, lichior, tequila, gin sau rom, dar și accesorii pentru băuturi, diverse sortimente de cafea și ceaiuri aromate.

Este bine de știut că, pentru comenzi mai mari de 199 de lei, transportul este gratuit, iar timpul de livrare este de una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. Comenzile pot fi ridicate și personal din depozitul FineStore din Șoseaua de Centură Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov, sau din magazinul fizic din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, București. Anul viitor, FineStore își propune să deschidă noi magazine și în alte locații din București în care să-și întâmpine clienții! La mulți ani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel