Zidane, antrenor Real Madrid. Perez: Reprezintă spiritul şi valorile sacre al clubului

Zinedine Zidane la Real Madrid
Zinedine Zidane la Real Madrid

Preşedintele clubului de fotbal Real Madrid, Florentino Perez, a declarat despre Zinedine Zidane, pe care l-a prezentat oficial, luni, ca noul antrenor al echipei merengue, că francezul ''reprezintă spiritul şi valorile sacre'' ale grupării de pe Santiago Bernabeu şi s-a arătat încrezător că momentele dificile din acest sezon vor fi depăşite, potrivit AFP. 

Perez a dezvăluit că a apelat la ajutorul lui Zidane Zidane miercurea trecută şi răspunsul a fost pozitiv: Când ţi-am oferit acum cinci zile şansa să revii acasă, tu ai demonstrat încă o dată dragostea şi loialitatea faţă de Real Madrid, angajamentul tău faţă de club a emoţionat toată lumea. Reprezinţi spiritul şi valorile sacre ale lui Real Madrid. Cu tine s-au câştigat nouă titluri care au marcat hegemonia lui Real Madrid în ultimii trei ani. 

Suntem foarte conştienţi că traversăm momente defavorabile şi complexe, ştim durerea pe care o trăiesc fanii noştri. Am fost campioni europeni mai mult de o mie de zile, dar vreau să fiu clar că aceşti jucători au adus clubului, în ultimii ani, triumfuri şi titluri de neuitat. Patru trofee în Liga Campionilor este ceva aproape irepetabil. Sunt mândru şi nu trebuie să uităm tot ce am cucerit şi cum am luptat pentru a le cuceri, a declarat Florentino Perez la conferinţa de presă care a marcat revenirea lui Zinedine Zidane pe banca tehnică a echipei Real Madrid, pe care o părăsise în mai 2018. 

Vezi şi: Marea Britanie, premieră la Jocurile Olimpice

CFR Cluj, decizie radicală la început de play-off. Contract reziliat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel