CFR Cluj, contract reziliat cu Julio Baptista

Liga 1 rezultate - clasament
Liga 1 rezultate - clasament

CFR Cluj a reziliat, marţi, pe cale amiabilă contractul cu jucătorul brazilian Julio Baptista, cel care de la transferul din luna august a anului trecut a apucat să joace doar 42 de minute în trei partide pentru campioana României. 

"Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Julio Baptista au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulţumim lui Julio pentru munca depusă tricoul echipei noastre şi îi dorim multă baftă în continuare", anunţă gruparea ardeleană pe site-ul său oficial. 

Fotbalistul brazilian Julio Baptista, care a jucat în trecut la Real Madrid, Arsenal şi AS Roma, s-a transferat la CFR Cluj în 18 august 2018. Având în vedere că anterior nu mai evoluase la nicio echipă timp de un an şi jumătate, mijlocaşul nu s-a putut acomoda la CFR Cluj, evoluând în şapte luni doar 42 de minute în trei partide. El a îmbrăcat ultima oară tricoul formaţiei ardelene la 28 octombrie, când a jucat 1 minut în partida cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe din etapa a 13-a a Ligii I. 

În vârstă de 37 de ani, Baptista a sosit în Europa în 2003, când s-a transferat la Sevilla. Între 2005 şi 2008 el a fost jucătorul lui Real Madrid, care în sezonul 2006-2007 l-a împrumutat la Arsenal. În Europa, fotbalistul a mai trecut pe la AS Roma (2008-2011) şi Malaga (2011-2013). Julio Baptista are 47 de selecţii în naţionala Braziliei, cu care a participat la Cupa Mondială 2010. 

Vezi şi: Percheziţii de amploare în Bucureşti şi Ilfov

ANM, prognoza meteo specială pentru Bucureşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel