Ziare, la zi: Violul împarte presa în două Tabără

 

De ce crezi că mai cere Boc 13,5 miliarde de euro de la FMI? Băsescu și-a amintit, după ce a văzut știrile de săptămâna trecută, ce-a pățit Ceaușescu, după ce a lichidat datoria externă.

Știi ce-i Udrea pentru Preda, omul cu salariul de 15.000 de euro de la Bruxelles? ”Aer proaspăt” în PDL și în societate, scrie Puterea! Ziarul adaugă în articol că Udrea vorbește pe limba grupului trimis de PDL să umfle banii europenilor, că pe ai noștri are cine să-i încaseze. O vorbi bruxeleza cu președintele Norvegiei? Bravo ei! Cât despre foștii servitori ai lui Băsescu, care o fac pe dizidenții după alegeri...îmi amintesc de tinerii care vor să-și pună prezervativul post coitum. Să creadă ei că mai păcălesc pe cineva!

Ții minte scandalul, de ieri, când Evenimentul Zilei a publicat știrea că o fetiță de 12 ani îl acuză pe directorul Direcției Film a TVR că a violat-o? ”Eu nu am fost citat încă de către niciun organ de urmărire penală. Vreau să văd ce se întâmplă în mod oficial", a declarat Cristian Tabără pentru  Adevărul de Seară. Nu mi-o lua în nume de rău, dar tot ca o părere personală îți spun : eu nu aș fi folosit cuvântul organ în acest context.

Apropo de viol, presa s-a plasat în două Tabără. Tabere, mă scuzi. EvZ, la o extremă, ne lasă să înțelegem că e ceva, ceva adevărat, Puterea, la cealaltă extremă, scrie, pe site, că e un fonfleu, adică o făcătură de presă. Rămâne, deci, cum am stabilit: Cristi poate intra în partidul lui Dan. Realizator tv este, popularitate are, a venit și o acuzație de la procuratură, mai tipărește Can Can-ul niște afișe, pe ediția de hârtie, cu el și minora...

Mai bine, uite ce scrie România Liberă: ”Nava cu zbaturi Cetatea, activă din 1903, a fost vândută la preț de Dacie”. Păi, cam așa s-a întâmplat și cu magazinul Unirea. Dacă vrei amănunte, domnule Dan Turturică, întreabă-l pe Adamescu, patronul tău, cum se fac afacerile astea. În locul lui Tabără, subiect de care Rl nu se atinge, ca să nu valideze exclusivitatea concurenței (celălalt ziar prezidențial), au găsit alt bărbos: unul Fota. Consilierul băsesc care consideră presa o amenințare națională.  Ceva tehnic, cu Ucraina...nu are rost să citești, destul te-am plictisit eu cu această menționare. La întrebarea capcană: ”Trupele de comando din Israel se antrenează în România?” nu mai are rost să răspund. O face Ondine Gherguț, autoarea articolului, care îl citează pe comandorul Cristian Gheorghe. Ipoteza acestuia este că israelienii căutau o zonă de antrenament cât mai apropiată de condițiile din Iran. Sper că nu am devenit, transmițând aceste informații din Rl, o vulnerabilitate pentru dl Fota și siguranța sa națională.

O polițistă din Buzău a reușit, într-o singură zi, să rezolve un caz vechi de 22 de ani, ajutând o mamă să-și regăsească fiul, scrie Adevărul. Tipa are doar 3 ani vechime în rândurile Forței. Așa că vor putea să-i dea afară pe toți boșorogii care stau de 10-15 ani în Poliție, tinerii din noul val având o productivitate de...vreo 7000 de ori mai mare. Tot Adevărul constată că ”Petrolul românesc mai trăiește doar câțiva ani”, mai precis 14, după care se termină rezervele. Vezi de ce a vândut Patriciu rafinăria? E încă tânăr, nu putea ieși la pensie peste 14 ani.

Dă-mi voie, înainte să-ți povestesc ce e în Gândul, să le dau un pont, fiindcă ei merg în continuare pe scenariul cu accidentul misterios din Brașov. Dacă vor citi România Liberă vor vedea că nu e niciun mister: israelienii obișnuiesc să forțeze limitele, apropiindu-se periculos de versanți. La noi, la munte, sunt schimbări bruște ale curenților, care i-au proiectat direct în stâncă, fără posibilitatea de a controla aparatul.

Acum, să notăm în Gândul o mică greșeală de tipar: averea Mădălinei Manole nu poate fi, în niciun caz, de 500.000 milioane de euro, cum scrie Diana Marcu. Dacă ar fi așa, atunci statul și-ar achita datoriile doar din taxa de succesiune, ba ar anula și creditul de 13,5 miliarde de euro pe care Victor Rotariu scrie că l-ar cere Boc de la FMI și UE. Tare mi-e că FMI o să spună pas și rămânem doar cu... UE. Tot în Gândul, Cezar Preda dă un atac devastator la Videanu, care tocmai ce s-a lăudat în ”22”-ul Andreei Pora ce ministru bun e și ce bine se înțelege cu Băsescu. Cred că până și pedeliștii au început să se prindă de țeapă: Videanu are din ce trăi, vreo 500.000 de milioane de ani, după ce dispar cu toții din Parlament. Fraierii din județe vor trebui, Doamne ferește, să se întoarcă la muncă, din 2012!

Libertatea scrie că ”Blonda Simona Sensual s-a făcut șatenă”. Bine că nu și-a pierdut decât calitatea de blondă, nu și pe cea de Simonă sau de Sensual. La rubrica de știință, Libi ne spune ce vor bărbații în dormitor:”Să le vorbești murdar!”. Dacă le spui ”păsărică”  ”țigancă împuțită” sau ”găozar”, o fi suficient de murdar? Cabral, în schimb, e citat ca un cugetător cu profunzime: ”Feminismul e cea mai mare țeapă trasă femeilor de către bărbați”. Perfect adevărat. Și o dovadă în plus că prompterul tâmpește. Cât despre Mircea Badea, el e apreciat pentru că și-a arătat pistolul, în direct, la A3. Deci, Badea, care se tot plânge că e prost plătit, are pistol. Ok, ar putea să-și facă vacanța, gratis, la Cogealac, să se bronzeze lângă eoliene.

Jurnalul are un reportaj adevărat din ”Șesuri, satul cu doi locuitori”. Eu aștept, în continuare, reportajul din PDL, partidul rămas cu doi membri: Băsescu și Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel