Ziare, la zi: Simona Sensual se ocupă cu pedofilia în Click

Toată presa cântă din frunză. Eu aș porni de la simbolul chinezesc asociat evenimentului. Dragonul Roșu a pierit în incendiu, acum două luni, dar iată că blestemul dragonului lovește din nou, de astă dată pe litoral (deși, sincer, mai veninoși ca dragonii mi se par chelnerii). În fine, mi-e și frică să mă gândesc ce de dragoni mișună prin Shanghai, unde Elena Udrea s-a dus să lanseze o frunză-n vânt, pe apele Sâmbetei, figurate cu albastru, pe logo. Le vezi un pic blurate, fiindcă pe ele alunecă la vale și banii dați pe slogan. Nu că ne-ar strica puțină reclamă, dar sincer, dacă nu le place românilor să trăiască aici, fugind care pe unde-apucă, de ce-ar veni străinii la noi? Să-i înțepe chelnerii, să-i muște câinii și să-i ciupească salmonelele din farfurie? Eu aș fi ales ca logo, în loc de frunză, o pereche de cătușe și un bici. Tre’ să fii puțin masochist ca să-ți faci vacanța stând la plajă în coloană,  de la Cernavodă la bariera din Mamaia.

Gândul a aflat, de la ministrul Baconschi, de ce a lipsit Băsescu de la eveniment: a vrut să facă economie! Așa că a boicotat un forum economic important, pe care trebuia să-l prezideze. Asta e, bine că nu l-a oprit criza să se ducă acum o săptămână în Letonia, motorul economiei mondiale și regina schimburilor comerciale cu România. Reține că țara noastră este una dintre cele 47 de națiuni care au pavilion propriu la Shanghai (din 109 de țări participante), dar președintele nu și-a permis să zboare până în China.  Cu toată ceremonia, ministrul Baconschi și-a făcut timp să anunțe că, în toamnă, va lansa polul creștin democrat din PDL, susținut de grupul de la Bruxelles și de alți lingăi  băsescieni din țară. De ce creștin democrat? Păi, dacă tot au luat-o pe calea PNȚCD... Conform sondajelor nu mai au mult: încă 11 la sută și au trecut pragul. În cădere.

Până și Tristian Tâmpeanu, de la România Liberă asociază actuala guvernare cu eșecul, scriind: ” Atât CDR și Alianța D.A. cât și PDL nu au eșuat pentru că ar fi aplicat un program de reforme radical, ci pentru că nu au făcut-o”. Ce vrei mai mult decât să te pună alături de CDR ziarul anunțurilor mortuare, care aduc bani, nu zic nu, dovadă că, mai nou, merg și în loc de editorial? Cât despre sfaturile pe care Tâmpeanu le dă Dreptei, n-are rost să le mai înșir. Așa cum nu l-a ascultat Boc, anul trecut, n-o să-l asculte nimeni, niciodată. E ca ăla care i-a spus mareșalului: ”Ocupați gările!”. Numai că mareșalul era plecat din localitate, atunci când Tâmpenii îi trasau sarcini.

Ca și Rl, Puterea a descoperit că brandul era ”Cumpărat de pe net sau plagiat”. Puterea l-a găsit cu 14 euro. Scump, doamnă Udrea, scump, dincolo era mai ieftin!

Tot Puterea scrie că moștenitorii lui Ceaușescu au pierdut procesul în care cereau restituirea sumelor confiscate la Revoluție. Instanța a fost de acord ca statul să le înapoieze tablourile, dar nu și banii aflați pe carnete CEC. O fi fost același complet de la Târgoviște?

Click consideră că Tabără ar fi cedat nervos, fiindcă era cât pe ce să lovească un fotoreporter de la această publicație. Între noi fie spus, lovirea unui paparazzi e în fișa postului oricărei vedete. Mie, mai dezechilibrată mi s-a părut mama fetei, care a stat un an până să reclame abuzul și acum nu se mai oprește din povestit.  Mai bine să ne ocupăm de Simona Sensual. Tipa nu s-a mai făcut șatenă, cum avertiza acum două zile, când îi rămăsese PR-ul în pana prostului, ci ”l-a făcut uitat pe Maharu, fiind surprinsă în tandrețuri la piscină cu un alt bărbat”. Deși îți va veni greu să crezi, tipul este un ”afacerist de 44 de ani”. Afacerist, înțeleg, trebuia și blonda Sensual să mai evadeze din bibliotecă, unde o târâie olimpicii la chimie cu care e obișnuită. Dar 44 de ani? Fato, ești pedofilă? Un bărbat adevărat, la 65 de anișori nu ți-ai găsit, să-l încolăcești cu picioarele după gât, în piscină, până se învinețește puțin, că dimineața apa-i rece, dar e lumina bună pentru shooting, ca să apari în Click?

Adevărul le spune adevărul lui Ponta și Antonescu: deși încrederea în gașca lui Băsescu s-a prăbușit, conform INSOMAR, nu e momentul să pună la rece șampania. Doar 18 la sută dintre români susțin un guvern PSD  și 10 procente unul PNL. Practic, românii refuză actuala clasă politică. Dane, intră la încălzire! Vadime, mai ai drept de joc? Coaliția pentru universități curate a dat publicității un raport care spune că plagiatul, pilele și cumetriile din facultate trag în jos învățământul românesc. O fi așa, nu spun nu, cu pilele, dar cu plagiatul mă îndoiesc. Cine dracu să mai plagieze, azi, când poți cumpăra cinstit, cu copy right, un logo de țară cu 14 euro, de pe net?

Libertatea ne spune că Julio Iglesias, la 67 de ani, și-a înșelat din nou soția. Vezi, Simono, ce-ți spuneam? Libertatea dă și numele fetei care îl acuză de viol pe Tabără. Oricum, o recunoșteau toți colegii, din cauza mamei, care a ținut să apară în presă. Mă întreb, ce poate traumatiza mai mult un copil: presupusa pipăială, sau expunerea în mass media a vieții intime?

Libertatea ne mai avertizează că un asteroid uriaș ar putea lovi Pământul în anul 2182. Sper să nu terminăm nici până atunci de plătit datoria către FMI, să iasă Jeremy Franks în pagubă!

Capital scrie că un magazin care vinde electrocasnice pe internet s-a confruntat cu o problemă tehnică, astfel încât sute de produse au fost vândute cu prețuri de 10-20 de ori mai mici decât ar fi costat în realitate. Paguba a fost de 300000 de lei, iar magazinul va livra produsele la prețul ”greșit”, așa că oamenii care au făcut comanda s-au ales cu un chilipir. Sanchi, greșeală! Eu cred că e o formă subtilă de reclamă: pierzi niște bani, pe produse mai vechi, pe care oricum le dădeai cu discount și toată lumea vorbește despre tine. Minus eu, care, iată, nu-i dau numele nici de-al dracu’!

Cât despre Evenimentul, e cam slabuț, n-am ce citi azi, iar Jurnalul nu l-am găsit, s-o fi dat cu vreo carte sau vreun CD. Așa că le citim împreună, mâine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel